MIt szeretne tudatni isten az emberekkel?
Szervusz
Hát a Biblia 66 könyvből áll, és Isten szeretné, ha mindent megtudnánk a saját emberi történelmünkről. Ezért íratta le mintegy 40 emberrel, kb. 1600 év alatt.
De a legnagyobb, legfontosabb tudnivalókat Jézus mondta el, amikor itt élt a földön.
Pl.:
János 17:3
Az pedig az örök élet, hogy ismeretet+ szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenről, és arról, akit elküldtél, Jézus Krisztusról.
Hasonlót momdott Pál apostol is,:
1Timóteusz 2:3, 4
Ez jó és elfogadható a mi Megmentőnk, Isten szemében, akinek az az akarata, hogy mindenfajta ember megmentésben részesüljön, és az igazság pontos ismeretére jusson.
vagy:
János 3:16
Mert az Isten annyira szerette a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy mindaz, aki hitet gyakorol benne, el ne pusztuljon, hanem örök élete legyen.
Azért idéztem Isten Szavát, mert az a leghitelesebb azzal kapcsolatban, hogy mit akar tudatni velünk.
Nektek kellene köröket futni az iskolában mégpedig nem is keveset
Nem egy elavult könyvben leírtak szerint élni fogadjátok el a tudományt!
A bolygó aminek van légköre van vize az nem az én agy szüleményem hanem az űrtávcsőé a neve Ketper 69.
Olyat meg nem emlékszem hogy írtam volna hogy isten rakja a gyereket az emberbe !
Még a vatikánban sem hisznek istenben ! Szerencsétlen Leonardót bérelték fel annak idején hogy boncolgasson halottakat (ugye ezt isten sem nézte jó szemmel) hogy mégis megtudják hogyan működik mi van benne stb . Tehát a hit nem elég,bizonyíték kellet! Ezt sem én találom ki !
Nézzünk utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!