Szeretne beszélgetni valaki?
Figyelt kérdés
Komolyabb témákról, hitről :)2014. okt. 19. 17:20
2/14 titak válasza:
Az előbb küldtem el 2 "hitügynököt". Ők szerettek volna beszélgetni.
3/14 anonim válasza:
Milyen "vicces" ez némelyeknek. :-) Majd beszélgetnétek ti még, de lehet hogy akkor már késő lesz? No mindegy ...
Kedves kérdező! Miről szeretnél beszélhetni?
5/14 anonim válasza:
Szia!
Én nagyon szeretek ilyen témákról beszélgetni!
Üdv. Péter
8/14 Ozmium42 válasza:
"Majd beszélgetnétek ti még, de lehet hogy akkor már késő lesz?"
Az érzelmi zsaroláshoz és a burkolt fenyegetéshez soha nem késő.
9/14 anonim válasza:
"Érzelmi zsarolás"? Nincs ebben semmi zsarolás, mintha valami rossz dolgot tettem volna, ez egy jó indulatú megállapítás volt csak. Mint ahogy a Biblia üzeni, vagyis addig keresd Istent, amíg megtalálható. "Fenyegető" voltam? Figyelj, szerintem nem én fenyegetek, a földi politikai társadalmi rendszereknek a vége van fenyegető közelségben. Persze van aki örül ennek, van aki nem, sőt sokan el sem hiszik. :-)
10/14 anonim válasza:
#9: Az egész Biblia burkoltan-burkolatlanul érzelmi zsaroláson alapul, akárcsak azok a vallások, amelyek ezt a könyvet tartják szent könyvüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!