Ha valakinek nincs kézügyessége, de a kommunikáció sem megy neki és az emberekkel sem szeretne foglalkozni, milyen végzettség illik hozzá?
Nem akarok emberekkel dumálgatni,kiszolgálni őket, de a fizikai munkához nem vagyok jó. Gyárban dolgozom, kisebb dolgokat is kell összeraknom és az évek során az olyan munka soha nem ment úgy, ahogy kellene, de más kézügyességes dolog sem. Varrósulit kezdtem el még régen, abban sem voltam jó, se géppel, se kézzel... Monoton munka sem való nekem, mert meg is patkolnék, ha szalag mellett kellene szenvednem vagy más után kellene takarítgatnom.
Érettségim van, de hogyan tovább ezekkel a dolgokkal?
Komoly válaszokat szeretnék, köszönöm!
A mérnök nem jó választás lenne, csak kinlódna vele. A mérnöki munka messze nem csak tervezésből áll. Igen komoly gyakorlat, tapasztalat kell hozzá, gyártási folyamattól kezdve a kivitelezésig, és még sorolhatnám.
Talán töltsd ki ezt a tesztet, és segíthet, hogy mi kéne neked:
Ezek jöttek ki válasznak:
Legmegfelelőbb pozíciók
69% Tervezés
67% Pénzügy - menedzsment
67% Telekommunikáció
66% Információtechnológia
66% Műszaki
Nem megfelelő pozíciók
41% Tanácsadás
41% Ügyfélszolgálat
38% Humán erőforrás - menedzsment
28% Értékesítés
28% Értékesítés - menedzsment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!