Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes-e a kommunikáció és...

Piggie-Fan kérdése:

Érdemes-e a kommunikáció és médiaszakot elvégeznem?

Figyelt kérdés
Az újságírás nagyon közel áll hozzám, imádok fogalmazni, rádiós is szívesen lennék, a beszéd is az én terem, és (mondják ><") nagyon jól fog a memóriám. Nagyon szeretnék ezek közül a szakmák közül választani, de sajnos a szeretnék nem elég. Érdemes-e egyáltalán? Tényleg büfészak, ahogy mondják? Ha csak a legjobbaknak van esélyük bekerülni, miért pont én lennék az...? Ha valóban nagy a túlképzés. Tényleg le kéne róla magam beszélni? :-/ Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. jan. 23. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Végezz el inkább valami OKJ-s szakmát:

[link]

2012. jan. 23. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha újságíró akarsz lenni annak nem sok köze van bármilyen iskolához! (közvetlenül)

Nem árt ha könyveket olvasol persze, de nem feltétlenül azokat amiket kom szakon kell.

Aronson könyveket, Gladwell könyveket + egy csomó HVG könyvet.

Ezerszer mondtam már. Olyan nincs hogy "újságíró akarok lenni". Vagy most is az vagy, mert pl. tegnap is írtál egy cikket (ÉS teljesen mindegy először hogy csak egy blogra) vagy nem írtál még cikket... Szóval ha rocksztár akarsz lenni nem árt gitározni, ha újságíró, akkor írni kell.

Szívesen.

2012. máj. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!