Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki ateista, annak mennyi...

Aki ateista, annak mennyi esélye van bekerülni a mennybe halála után? (Kérem, csak azok írjanak, akik hívők)

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 00:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Attól függ, hogy milyen ember.
2015. jan. 5. 01:01
 2/21 anonim ***** válasza:
40%
LEHETETLEN ! Istenben hit és a Jézus engesztelő vére és Jézus követése a kulcs a mennyhez.
2015. jan. 5. 01:14
 3/21 A kérdező kommentje:

Köszi az ediggi válaszokat. :)

Ha az utolsó (második) válasza az igaz, akkor az "nagyon" jó annak, akinek a többi családtagja mind ateista.

(Vagy az is megy a -kukába-, mert ne szenvedjen a családtagjai nélkül)

Ezzel nem bántani akarok senkit se.

2015. jan. 5. 01:25
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Áhh, mind a pokol tüzén fogunk égni.
2015. jan. 5. 01:34
 5/21 anonim ***** válasza:
32%

János 3:16

Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

17

Mert Isten nem azért küldte az ő Fiát a világra, hogy elítélje a világot, hanem hogy megmentse a világot általa.

18

Aki hisz őbenne, nem kerül ítéletre, aki pedig nem hisz, az már el is ítéltetett, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében.

19

Ez pedig az ítélet: A világosság eljött a világra, de az emberek inkább szerették a sötétséget, mint a világosságot, mert cselekedeteik gonoszak voltak.

2015. jan. 5. 01:40
 6/21 viktorvarga ***** válasza:
a valhallába?szerintem skandinávnak kell lennie..
2015. jan. 5. 02:14
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

Aha, szóval örök kínszenvedésre vagyok kárhoztatva amiért nem hiszek az Istenetekben? Milyen kedves, én is szeretlek titeket :)

egy ateista

2015. jan. 5. 02:18
 8/21 anonim ***** válasza:
35%
Józan paraszti észel is fel lehet fogni .Miért is jutna az az ember a mennybe aki egész életében megtagadta ,letagadta Istent akkor mi alapon menne be a házába ,hogy ott éljen ?!
2015. jan. 5. 02:25
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a válaszokat is érdemes elolvasni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

2015. jan. 5. 03:52
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én már kiábrándult keresztényként sem szívesen mennék oda. Felajánlom másnak a jegyet.
2015. jan. 5. 04:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!