Ha Jézus neve nem üdvözít, ha Jézus neve semmit sem jelent, akkor mi az ami által üdvösségünk van?
Ha Jézus neve "csak" egy név a sok közül,ha Jézus nevének nincs semmi "ereje" a megváltáshoz,akkor mi az aminek van?
Talán egy Szervezet,vagy talán egy kitalált név,vagy mi???
Mindenki válaszára kiváncsi vagyok..
Kedves kérdezö, valahogyan nem értem a kérdésedet, hogy tulajdonképpen mit akarsz kérdezni?
Ki talált ki milyen nevet? Ki mondta neked hogy a Jézus neve semmit sem jelent? Rosszul mondta neked akkor azt az a valaki. Tudod vannak keleti filozófiák amelyek nem foglalkoznak Jézussal.
A probléma a következő, kedves Tanúk. Isten kikötést tett. Jézus által lehet üdvösségünk, függetlenül attól, hogy ki kinek, mit adott. Aki nem fogadja el a fiát, Őt sem fogadja el. Aki fiát elfogadja, Őt is elfogadja. Ennyire egyszerű az egyenlet. Ti amíg az Atyának a kitalált nevét terjesztitek, az, akit próbáltok hirdetni, azt mondta, hogy a fiának a nevét terjesszétek. De Jézus a szátokból eddig azt hallottam, hogy Jézus angyal, Jézus próféta, Jézus kapta a hatalmát, Jézus visszaadja, stb. Azt, hogy bízz Jézus áldozatában, mert bűntelenné tett Téged az Atya előtt, mert fontos vagy Istennek, hiszen egyszülött fiát adta Érted, ezt nem hallottam Tőletek. Azt viszont igen, hogy én ezért vagyok bűnös, meg azért vagyok bűnös, meg közel a világ vége, és elkárhozok ezért meg elkárhozok azért, ezt már rogyásig hallgattam, olvastam. És nem érdekel. Amíg Jézus azt mondta az embereknek, hogy megbocsátattak vétkeik, addig vallásotoktól azt hallottam, hogy bűnös vagyok.
Jézus szavai az életnek szavai, Tőletek eddig halált hallottam.
Lehet idézgetni a Bibliátokból, röhögve idézem az ellenkezőjét. Az élet nem betű! Az élet valós, Jézus által megszemélyesített erő. Az egy élő Isten nem egy archív betű, hanem élő szó! Beszélgettek Ti Istennel? Ha beszélgettek, akkor nem mond nektek semmit, csak az írások és az Őrtoron által? Biztos, hogy Ti az egy élő Istennel beszélgettek? Benne élet van, és kegyelem, nem bűn és halál.
Bármit megtehetek, mert szabad vagyok, Jézus teljesen szabaddá tett. Élek általa, és teljesen mindegy, hogy Ti hogy kárhoztattok. Minden ítéletetek visszaszáll Rátok, mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal lesztek magatok is megítélve. Márpedig ha nem mondotok engem bűntelennek Jézus által, bűnösnek mondotok, és minden bűnös ítélet alatt van. Tehát kárhoztattok engem. Jézus által élek, függetlenül attól, hogy hamis prófétáitok mit hazudoznak össze!
Kedves utolsó, milliószor leírtuk hogy igenis elhiszük amit Biblia ír.
Sokat idézzük a Biblia verseket, de valamilyen oknál fogva nem látjátok.
Igen, kérlek figyeljd ide IGEN elismerjük a Jézus Krisztus váltságáldozatát. Tudjuk, hogy aki nem tanúsít benne hitet az Atyja elveti, söt elveti azt magától a Fiú is Jézus Krisztus.
Érthetö?
Ha Jézus NEVE üdvözítene, üres lenne a Pokol!
Ugyan, ki nem tudja kimondani a nevet?
HIT Jézusban és tanításaiban a hívők szerint üdvözít.
A név kimondásával üdvözülés már mágia lenne, amit viszont a Jézusi tanítások elleneznek! Sőt az Ótestementum is!
>>"Ugyan, ki nem tudja kimondani a nevet?"<<
Mintha mindegy lenne, hogy egy imában vagy egy otromba káromkodásban mondja ki a szót valaki. A szó igenis mágikus. A világot Szóval teremtették. Szóval teremteni és megromlott állapotában pusztítani lehet.
Jakab 3
Mert sokban vétünk mindnyájan. Ha valaki nyelvével nem vétkezik, az tökéletes férfi, az képes egész testét is megfékezni. Ha ugyanis a lovak szájába zablát teszünk, hogy engedelmeskedjenek, akkor egész testüket irányíthatjuk. Lám, a hajókat is, bármilyen nagyok, bármilyen erős szelek hajtják is őket, a kis kormány oda irányítja, ahova a kormányos akarja. Ugyanígy parányi testrész a nyelv is, mégis nagy dolgokat vallhat magáénak. Nézd, milyen kicsi a tűz, és milyen nagy erdőt felgyújt! A nyelv is tűz, a gonoszság világa. A nyelv az a tagunk, amely egész testünket beszennyezi, lángba borítja változékony életünket, maga meg a pokoltól fogott tüzet. Mert az összes vadak, madarak, csúszómászók és tengeri állatok természetét meg lehet szelídíteni, s meg is szelídíti az emberi természet, de a nyelvet senki emberfia nem képes megszelídíteni: az nyugtalan gonosz, tele van halálos méreggel. Vele áldjuk az Urat és az Atyát, és vele átkozzuk az embereket, akik az Isten hasonlóságára vannak teremtve. Ugyanabból a szájból áldás és átok jön.
Máté
1,21 Szűl pedig fiat, és nevezd annak nevét [Luk. 1,31.] Jézusnak, mert ő szabadítja meg az ő népét [Csel. 4,12.] annak bűneiből.
Apcsel
4,12 És nincsen senkiben másban idvesség: mert nem is adatott emberek között az ég alatt más név, [Mát. 1,21.] mely által kellene nékünk megtartatnunk.
Hát - ez hosszú vita volt.
Idézetek a Bibliából, ám egyik sem a kérdésre ad választ.
A kérdés:
"Ha Jézus neve nem üdvözít"
Felesleges a Bilia ismeretét tanúsítgatni, mert a válasz egyértelmű:
NEM Jézus NEVE üdvözít, hanem TANÍTÁSÁNAK ELFOGADÁSA!
Zuhanó repülőn a megátalkodott ateista is Jézust emlegeti és Istenhez fohászkodik, ám attól még nem lesz hívő.
.
Jézust ellenségei és tanításának elvetői is sokat emlegetik, viszont tényszerű, hogy nem ez az üdvözüléshez vezető út!
Kedves barátaim ha vissza megyünk az eredetihez amiből magyarra fordították az Írást( biblia, vagyis ha valaki veszi a fáradságot, és nem csak hallgatja, azokat a megtévesztő hamis keresztény tanìtásokat, amiket ma a világ nagy zöme követ akkor megtudja hogy a Teremtő neve az nem Isten es nem Úr, a Megváltóé pedig nem Jézus Krisztus. A másik nagy probléma az , hogy a keresztények mondogatják azt, hogy a Megváltó tanításait követik meg hogy hisznek, de sajnos ez sem igaz. Engem keresztény reformárusként neveltek fel , és sajnos 44 év múltan jöttem rá arra hogy mekkora megtévesztésben voltam , hasonlóan minden keresztényhez, amikor kicsit mélyre hatóbban kezdtem el tanulmányozni a Bibliát. Nemhogy a keresztények nem üdvözülnek se a vilagon létező több ezer vallás és hitrendszer valamelyikének követői sem fognak üdvözülni, ez is bizonyítja azt hogy sokan járnak a széles úton. Hiddjétek el kedves,felebarátaim nem az a 2,2 milliárd keresztény amiből 1,2 milliárd a katolikus keresztény ágat követi, tehát nem ez a keskeny út amelyen ilyen rengtegen járnának.
Sőt nem csak a neveket takarták ki a Bibliából a kedves magyarra fordítoink akik a katolikus egyház hívei voltak , az angol verzíó megírója James King(remélem helyesen írtam a nevét) ráadasul még a szabadkőmüves paholy tagja is volt, illuminati, azon csoport tagja akik a mai napig a háttérből irányítjak a világota vallásaival, a pokitikáival, és a gazdaságával együtt. Es ujra le kell írnom azt amit már párszor leírtam,
A Teremtő és a Megváltó nem fog igazolni egyetlen a világon létező vallási és hitrendszert sem a Bibliával, még a keresztényit sem!!!
A vallási és hitrendszerek próbaljak igazolni magukat es hamis tanításaikat a Bibliával.
Mivel nagy a Megtévesztő hatalma és intelligenciája, nagy sikerekkel is teszi ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!