Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Haragudnának rám Jehova...

Haragudnának rám Jehova Tanúi? Mivel vívhattam ki utálatukat?

Figyelt kérdés

Jöttek házalni, és a járdást sepertem.

És szembe a szomszédhoz csöngettek be, mert ott mentek azon az oldalon.

Egy nő, és a férje. Olyan tipikus vallásos házaspár voltak.

És miközben várták, hogy ajtót nyisson már valaki, több percig vártak, többször csengettek.

És a nő többször hátra fordult olyan furcsán, mintha zavart lenne. És csúnyán nézett rám!

Mintha idegesítené hogy söpröm a saját járdám!

Mikor már harmadszorra nézett rám ráköszöntem, de nem reagált rá, vissza fordult és várta hogy kijönnek-e.

Szerintetek haragudnának rám valami miatt?

Mi rosszat tehettem?

Kell-e tőlük félnem? Nem fognak bántani?

2014. dec. 31. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mit izgatod magad emiatt?

Nem kell tőlük félni.

2014. dec. 31. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:
42%

Szia

A Tanúk nem bántanak senkit, mi ugyan olyan emberek vagyunk mint Te.nem hiszem, hogy ha "csúnyán" is nézett, hogy rád haragudna, vagy bárkire, lehet hogy neki is lehet rossz napja de ettől függetlenül békésen élünk az emberek között, s amennyire lehet kerülünk mindent ami viszályt szithat.

egyébként pedig ha esetleg rosszat is tettél, nem vesszük a szivünkre, bár bizonyára mindenkinek rosszul esik ha bántják.

Jézus a következőket tanitotta amit minden magát kereszténynek vallónak elkell sajátitani, és alkalmazni:

(Máté 5:44–48) 44 Én azonban azt mondom nektek, hogy szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket, 45 hogy égi Atyátok fiainak bizonyuljatok, mivel ő felhozza a napját gonoszokra is, jókra is, és esőt ad igazságosaknak is, és igazságtalanoknak is. 46 Mert ha azokat szeretitek, akik titeket szeretnek, milyen jutalmatok van? Nemde az adószedők is ugyanezt teszik? 47 És ha csak a testvéreiteket üdvözlitek, mi rendkívülit tesztek? Nemde ugyanezt teszik a nemzetekből valók is? 48 Ezért hát legyetek tökéletesek, mint ahogy a ti égi Atyátok tökéletes.

2014. dec. 31. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

"egyébként pedig ha esetleg rosszat is tettél, nem vesszük a szivünkre, bár bizonyára mindenkinek rosszul esik ha bántják."

2-es olvsd el mégegyszer a kérdező kommentjét! :)

Miért kell ilyen szemét módon megfordítani és úgy adni elő,hogy az az ember aki békésen söpri a SAJÁT járdáját egy BÜNÖZŐ lenne?

Válaszolj a kérdésre légyszíves ha akarsz de legalább itt ne FERDÍTS!

2014. dec. 31. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Örülj, hogy elkerülnek.
2014. dec. 31. 14:49
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Kérdezö, tedd a kezed a szívedre, Te mindig nagyon kedvesen, nyájasan mosolyogsz az emberekre?

Velem is megtörtént nem is egyszer, hogy valakit elmellöztem anélkül hogy köszöntem volna, mert nem vettem észre, aztán hallottam hogy ment a pletyka, hogy ilyen meg olyan beképzelt vagyok.

Hidd el veled is ilyen megtörtént már nem is egyszer, hogy valamilyen ok miatt valakit egyszerüen nem vettél észre. Hogy nem tudsz róla? Éppen ez az, mert el voltál valamivel foglalva.

Ez miatt ne ess kétségbe. :)

2014. dec. 31. 15:36
 6/12 anonim válasza:
28%
Lehet akkor sepregettél, mikor az ő vallásukban tilos munkát végezni?
2014. dec. 31. 16:13
 7/12 anonim ***** válasza:
T. 3-as! Éppen te vagy, aki kiforgatod a Tanú szavait, nem veszed észre, hogy csak a példa kedvéért írta?! Miért kell rosszindulattal nekitámadni másoknak? Mert ezek szerint ez van a szívedben?
2014. dec. 31. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
A saját portád körül sepregettél, nyugodj meg. De az Úr szemében nagy bűnt követtél el vala, ezt láthattad a nézéséből. Vagy valami babona lehet mögötte, igehírdetés közben elkövetett utcaseprés.
2015. jan. 1. 14:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Kell-e tőlük félnem? Nem fognak bántani?

Kell visszajönnek és némán felfalnak!!!

2015. jan. 2. 09:03
 10/12 musicgirl 18 válasza:
Lehet, hogy csak nem hallotta, hogy köszöntél, nem kell egyből rosszra gondolni.
2015. jan. 2. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!