Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent számodra Jézus? Ki...

Mit jelent számodra Jézus? Ki neked Jézus?

Figyelt kérdés
Milyennek ismerted meg személyesen/tapasztalatokból, nem a Bibliából?
2014. dec. 25. 07:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

A biblia idáig a legsikeresebb agymosószer!!! DE van még...

Jézus mit jelent a mostani életmben? Semmit!!! Ki nekem Jézus? Lehetséges, hogy az unokahúgom.

2014. dec. 25. 10:43
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

én is a Bibliából, még a Károli Gáspár fordításból ismertem meg Jézus Krisztust.

A Biblia tanítása szerint elfogadom Jézus Krisztus váltságáldozatát, a Megváltóm, szeretem Öt és hiszek benne.

Milyen Jézus Krisztus? Igazságos, szeretö, határozott nem gyenge karakter. Nem gonosz, mivel nem küld senkit sem az örök kínokba.

2014. dec. 25. 11:03
 13/16 anonim válasza:
Én ismerem Jézust világi spanom
2014. dec. 25. 11:33
 14/16 anonim válasza:
Ahogy a meséknek is van tanulsága, Jézus történeteinek és a Biblia történeteinek is. Csak nem szabad ebben az egyházakra hagyatkozni. Venni kell a fáradságot, és fogni és elolvasni végig, ami a rendelkezésünkre áll belőle. Aki csak a templomokból ismeri, az nem is tudja, mennyire torzítják. Vannak nehezebben olvasható részei, de aki nem torpan meg, annak érdekes lehet. És akkor ez csak egy világszemlélet, mert vannak más vallások is, és vannak olyan írások, amit nem vettek bele, eltitkolt, elrejtett, később megtalált írások, amiket folyamatosan kutat a régészet.
2014. dec. 25. 11:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki ezt mondja..

"Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni, mert MINDENT amit megtudtam Jézus Krisztusról, a Bibliából tudtam meg.

BÁRMILYEn más könyv amely Jézusról ír, szintén a Bibliából veette az infóit, persze ahogyan már fölöttem írták sok sok kiforgatott dolgokkal"

Ez az ember nem ismeri Jézust,csak a BETÜK ÁLTAL! :)

Viszont Ő mást mond:

" Máté 28:20 Tanítván őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek: és íme én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. Ámen!"

Ha Ő egyszer azt mondja,hogy velünk van mindig,akkor nem csak a Biblia szavai által van velünk hanem lélekben is.

2014. dec. 25. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
A Biblián kívül még nagyon sokat megtudhatsz Róla, ha Szent Fausztina nővér naplóját olvasod. Szerintem nézz utána mindenképp :)
2015. jan. 18. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!