Mit jelent számodra Jézus? Ki neked Jézus?
Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni, mert MINDENT amit megtudtam Jézus Krisztusról, a Bibliából tudtam meg.
BÁRMILYEn más könyv amely Jézusról ír, szintén a Bibliából veette az infóit, persze ahogyan már fölöttem írták sok sok kiforgatott dolgokkal.
Nos a bibliából lehet megismerni Jézust is és az Atyát is.Ott van irva arról, hogy kik Őt és milyen dolgokat tesznek és gondolnak
Persze meglehet ismerni azon kivül is, amikor tapasztaljuk, hogy a bibliában leirtakat megvalósitja, és segiti támogatja a hűségeseit.
Nekem Jézus Megváltóm királyom, általa lehetek jó kapcsolatban Istennel
Vannak, akik azt mondják, nem is egy ember volt, hanem több nagy hatású emberből született meg az alakja, meg vannak, akik úgy gondolják, hogy ő egy ember volt.
Nos, én annyit gondolok, hogy az egyházak alaposan kiforgatták az ő személyét és szavait. Teljesen mindegy, hogy létezett vagy sem, hogy egy ember volt-e vagy több emberből született legenda, sokat lehet tanulni tőle, de csak ha nem kizárólag az egyházak ködén keresztül nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!