Már rengeteg weboldalt megnéztem, de nem tudom, melyik az, amelyik tényleg igazat mond és tudnám követni, Egy Sátánista embertől megkérdezném, amiket nem értek?
1. Egy sátánista tényleg annyira elvakult, mint azt egyes forrásokban olvastam, vagy visszafogottabb, rendes életet élő ember (ez a másik fajta, amit olvastam)?
2. Sátánt minden Sátánista gonosz lény ként, a sötétség megtestesítőjeként fogja fel? (mert olvastam olyat, hogy Sátán istenné akarta tenni az embert, de egyáltalán nem gonosz, ezt csak terjesztik róla)
3. Milyen szertartást tudnék szelíd körülmények között csinálni? (vér beletartozik a keretekbe)
4. A szertartások, amiket olvastam, elég elvetemültnek, inkább agybefolyásolt szektások által tartott áldozásnak tűntek, mintsem Sátánnak szóló kapcsolattartásnak. Milyen egy IGAZI szertartás?
5. A démonokkal tudok fenttartani jó kapcaolatot?
6. Magyarországon van valami Sátánista szervezet?
a lélek nem azért van hogy egy könyörögjön mindig a segitségért aki ugysem válaszol mert a némaságba burkolózott
a lélek azért van hogy istenné fejleszd meditáció , stb segitségével
én a beavatási szertartásom elött csak egyyszer kételkedtem
sátán és az összes isten létezésében
és akkor megjelent az a fej szarva volt neki felém jött és átt is ment rajtam ( ö nem sátán volt ugyanis sátán nem ugy néz ki ahogy mindenki leirja ö csak egy küldött volt akiről már nem egy beszámolóban olvastam de most nem irom le hogy mit ö egy védelmező is ) ekkor már tudtam hogy hol a helyem eloszlott minden kétségem és az lett az életcélom hogy a lelkem istenné fejlesszem .Sátán nem ad ajándélkokat a sátánistáknak sátán a tudást adja vagy mondhatnám ugy is hogy elhozza a fényt , a tudást hogy mindent meg tudjunk oldani mágiával.
Spirits of eridu szerintem a legjobb oldal ahol megtalálhatod a beavatási szertatást
Szia! Sátánista vagyok, úgyhogy merem remélni, hogy szívesen fogadod a válaszomat.
1.Részemről rendes életet élő, kedves, aranyos, jólszituált és egészségesen szocializálódott, közkeletű kifejezéssel élve normális ember vagyok. :)
Vannak sokan, akiknek zavaros a személyisége, és ezért furcsa dolgokat tesznek. Sajnos semmi nem gátolja meg őket abban, hogy sátánistának nevezzék magukat.
De aki komolyan veszi akár a LaVey-i, akár a Spirituális Sátánizmust (SS), az rendezett életet él, hiszen az evilági boldogulást mindkét irányzat fontosnak tartja.
2. Nem. Azok a bolondok, akik egy gonosz lény társaságát keresik. Gondolj bele, épelméjű ember nem vonzódik a gonosz dolgokhoz, értsünk bármit is "gonosz" alatt. A LaVey-i irányzat Sátánt egy személytelen elvként vagy életösztönként határozza meg, ami arra buzdít, hogy érvényesítsd a saját érdekeidet. A SS azt vallja, hogy Sátán az, aki az embernek tudatot, ezáltal szabad akaratot, saját sorsa feletti hatáskört és felelősséget adott. Mert addig (ahogy megteremtették eredetileg) nagyjából egy intelligensebb állatnak volt tekinthető. A tudat az, ami személlyé tesz téged. Ezt a SS szerint Sátán adta meg az embereknek. Az emberi faj ezért a mai formájában Sátán teremtménye, hiszen nélküle nem lenne tudatunk. (vesd össze a bibliai sztorival)
3. a szertartásnak nem a körülményei számítanak, hanem az, ami benned lejátszódik. (Ha jól értem, a SS érdekel inkább. Semmit ne csinálj beavatás nélkül, ezt végezd el, a Spirits of Eridun megtalálod.)
Szelíd körülmények között, az én javaslatom: gyertygyújtás, meditálás, vagy csak simán ima(szerű kommunikáció).
4. igazi szertartás? találsz ilyeneket is az Eridun, a pogány szertartásokhoz általában eléggé hasonlít. De nem kell a formaságok bűvöletébe esni, találd ki a saját szertartásodat. Ez az áldozat dolog valami hülye hollywood-i agyrém. Áldozni lehet, de ez nem kell, hogy erőszakos legyen, tudsz például munkát áldozni Sátánnak (látod, én most ezt teszem, és valószínűleg több haszna van, mintha megölnék egy mókust). A vér- állat- és emberáldozatok az ószövetség szereplői, mint ahogy ott is le van írva, a zsidók vérszomjas istene kér ilyeneket. Sátán nem.
5. Persze. Ha tisztelettel fordulsz feléjük, a mentoraid lesznek. Nagyon szeretetre méltó lények.
6. Nincs, nem volt, nem is lesz. Nem is kell. Máshol sincs. Merthogy az önálló gondolkodást elég fontosnak tartjuk, ennek pedig bármilyen autoriter szervezet (egyház) gátat szab.
További jó művelődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!