Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez az új sátánista oldal a...

Ez az új sátánista oldal a spirits of eriduhoz tartozik?

Figyelt kérdés

Erről van szó: [link] Nekem mondjuk nagyon tetszik az oldal, az érdekelne, hogy ugyanazok a szerkesztők vezetik-e, akik az eridut...

Értelmes válaszokat kérek..

2014. aug. 14. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem árt azért a világot vezető,írányító sátánizmust is figyelembe venni mert ez irányítja a világot.

[link]

2014. aug. 14. 14:40
 2/13 anonim ***** válasza:
2014. aug. 14. 15:07
 3/13 A kérdező kommentje:

Lucifer 666, ez biztos?

Honnan vagy ilyen jól informált?

2014. aug. 15. 11:13
 4/13 anonim válasza:
Kedves kérdező. ha a kérdésed végéről levesszük a kérdőjelet akkor megkapod a választ.
2014. szept. 18. 22:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem igaz, amit Lucifer 666 felhasználó mond.

Én biztosra tudom hogy van szerzőjük a régi blogról (spirits of eridu) is. Nem tudom pontosan, talán egy vagy kettő, meg azok mellett egy másik, aki nem eridus. Hárman vannak szerzők összesen.

2014. nov. 29. 17:19
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, én is úgy vettem észre a stílusuk alapján.

És nem tudnád leírni pontosabban kikről van szó?

2014. nov. 29. 18:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem tudom, de ha tudnám se lennék olyan gerinctelen, hogy leírjam.

És ha állítólag annyira tetszik az oldal, akkor nem, hogy örülnél, hogy van még egy maréknyi tapasztaltabb sátánista, akik nem csak magukkal törődnek, hanem a magyar emberekért dolgoznak és blogot szerkesztenek! Ehelyett itt vered a nyálad mint valami FBI nyomozó.

Ha ennyire érdekel, írj nekik emailt, oszt kérdezd meg! Biztos készségesen útbaigazítanak :D

2014. nov. 30. 23:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Osztom a 9-es válaszát, kérdező, ez a nyomozósdi csak téged minősít!
2014. dec. 1. 14:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hallottam, hogy egyeseket lefizetnek, hogy írkáljanak ide a sátánisták ellen. Két ilyen okos tojással már összehozott a sors, nem akarsz te lenni a harmadik?? Mert az a kettő már kiesett.

Már éppen unatkoztam...

Már megbocsáss, de nekem, mint becsületes sátánistának eszembe nem jutott eddig, hogy kutakodjak kik írják azokat a weboldalakat, illetve blogokat.

Örültem az információnak, hálát adtam Sátánnak és a Démonoknak, hogy léteznek ilyen nagyszerű emberei, akik az idejüket arra áldozzák, hogy ilyen hatékony módon tájékoztassák a többi embert, mert túl sokáig volt már elnyomva a tudás!

De hogy név szerint kik is ők soha nem foglalkoztatott!

Hogy a spirituális tudás terjesztése a vezető vallásoknak nem tetszik? Biztos vagyok benne. Ez tény, de hogy te nekik dolgozol az is az!

Azt ajánlom hagyd ezt abba, mert itt nem a tökhülye Jehova tanúival van dolgod; akikből azt szedsz ki, amit akarsz.

Mi nem áruljuk el egymást, Sátánt pedig főleg nem!!

Tudod, Júdás az iskarióti egy másik csapatban játszik...

2014. dec. 22. 20:37
 10/13 anonim válasza:

mi nem áruljuk el egymást, Lucifer-666 megteszi ezt helyettünk.

Miféle sátánista az, aki ezt a nevet használja, hm? Nem véletlenül volt tiltva a SoE fórumon az ilyen.

Emlékszem, ki volt az, aki legutóbb azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza az oldal fenntartóinak személyazonosságát- és ezzel sikeresen szét is hugyozta a homokvárat.

Mi is itt vagyunk, és mi sem felejtünk.

2015. febr. 12. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!