Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez az új sátánista oldal a...

Ez az új sátánista oldal a spirits of eriduhoz tartozik?

Figyelt kérdés

Erről van szó: [link] Nekem mondjuk nagyon tetszik az oldal, az érdekelne, hogy ugyanazok a szerkesztők vezetik-e, akik az eridut...

Értelmes válaszokat kérek..

2014. aug. 14. 13:46
1 2
 11/13 anonim válasza:

Valószínű az a fajta, aki perverz lejárató blogot hozott létre a Spirits of Eridu-ról, és folyamatosan trollkodott a fórumon, szintúgy facebook-on. Rendszerint zaklat, durván rágalmaz és egymásnak ugraszt sátánistákat.

Tipikus jellegzetessége, hogy különböző felhasználónevek mögé búja gyáva féreg módján támad. Hol sátánistaként írogat, hol feketíti a spirituális sátánizmust.

Egy bomlasztó, aljas pszichopata, akinek semmi köze a spirituális sátánizmushoz.

Legalább is nekem azonnal az a bizonyos illető jutott eszembe róla...

2015. febr. 15. 04:50
 12/13 anonim válasza:
Ja, és jellemző arra az illetőre még, hogy a saját mocskát, trollkodásait rákeni elkötelezett igaz sátánistákra, és őket merészeli megvádolni aljasul azzal, hogy nem sátánisták. Remélem, hamarosan kiszelektálódik és a hozzá hasonló férgek is...
2015. febr. 15. 04:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát ezen a kérdésen jót nevettem :D

Ejj kérdező , milyen nagyon szánalmas vagy !

Azzal kezded a kérdést , hogy tetszik az oldal , de akkor meg minek nyomozol a szerkesztők után ?

Ha te sátánistának vallod magad (csak feltételezem), és tetszik az oldal , akkor fontos tudnod ezeknek az emereknek a személyazonosságát ? Szerintem egyáltalán nem !

Csak az a fontos , hogy a tapasztalataikkal segítik a magyar sátánistákat, és még az ilyeneknek, mint te kérdező is hálásnak kell lenniük, mert tőlük kapják, kapod az információt.

Sosem értettem az ilyeneket mint te. Mit érzel, mikor ilyen kérdéseket teszel fel? Vagy titokban a sátánisták vezetőire izgulsz? Akárhogy is legyen, nem vagy tiszta az tény!

Remélem sose deríted ki kik ők, és remélem azt is, hogy ezeknek az embereknek nem lesz semmi problémájuk, mert ha ők nem vezetnék azt a blogot, siralmas lenne a magyar sátánisták helyzete.

Egyébként mellesleg megjegyezném, engem is emlékeztetsz valakire (azt hiszem az utolsó válaszolóval egyre gondolunk), és ha te vagy az, akkor ideje lenne végre nyugdíjba vonulnod!

2015. márc. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!