Sátánista vagy sátánizmussal foglalkozó könyvek?
Minden érdekel. Kezdőtől a mester szintig minden témában.
Esetleg valaki segít elsajátítani az alapjait? :)
Veszélyes lehet a "lelkemre"?
Hiteles könyvet nem árulnak, mert amint hiteles, a könyvesboltok nem árulhatják. Rögtön tiltólistára teszi a jelenleg a médiát uraló zsidó-keresztény vallás.
Amik megjelenhetnek, azok félrevezetnek, megtévesztenek minden olvasót.
Tehát könyv nincs.
Weboldalak viszont igen; ezek amerikai oldalak hiteles fordításai, itt tájékozódhatsz:
exposinghun.heliohost.org
"Hiteles könyvet nem árulnak, mert amint hiteles, a könyvesboltok nem árulhatják. Rögtön tiltólistára teszi a jelenleg a médiát uraló zsidó-keresztény vallás."
-->Ezt meg honnan szedted? Mutass már nekem rá, hogy a médiában hol van jelen a zsidó vagy a keresztény vallás? Nézel te Viva TV-t, vagy kereskedelmi csatornát egyáltalán? Vagy olvasol ifjúsági magazinokat? (Barvo, Popcorn stb...) Hol van ott szó egyálalán a vallásokról?
"Amik megjelenhetnek, azok félrevezetnek, megtévesztenek minden olvasót."
-->Például, melyek ezek a könyvek?
"Weboldalak viszont igen; ezek amerikai oldalak hiteles fordításai, itt tájékozódhatsz:"
-->Ezek hiteles weboldalak? Ezeket már ismerem, annyi rajta a történelemferdítés, hogy összefoglalni is nehéz. Dobálóznak a Círusz hengerrel, amikor nem is ismerik a jelentőségét, meg olyan ostobaságokat irogatnak, hogy Buddhát keresztrefeszítették/kivégezték.
Csak egy teljesen laikus, és felelőtlen ember képes hinni azoknak az oldalaknak.
A legelső válaszolónak van igaza, akárhogy is nézzük. Ha belenézel az oldalakba, kedves kérdező, te is érteni fogod miért.
Csak osztják, legalábbis osztanák az észt a hozzá nem értők a könyvekről XD
De am.ja vannak könyvek, a weboldalakon le lehet tölteni..de boltokban találni, hát....
Az 1. vagyok újra.
Igen, bocsi kérdező!
nem hangsúlyoztam ki külön, hogy a weboldalakon vannak magyar nyelvű, letölthető pdf file-ok.
Pl itt:
Kellemes olvasgatást, a majmokat pedig hagyd csak makogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!