Van itt olyan sátánista, aki valaszolna néhány vallással kapcsolatos kérdésemre?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne kezdő lrgyen :) köszönöm :)2014. nov. 26. 00:46
1/12 anonim válasza:
waw! az élet szentségéről meg egy megrögzött sorozatgyilkost kérdeznél? mi az, amire egy nem sátánista nem tud neked válaszolni?
2/12 anonim válasza:
Első ez most kicsit túlzàs volt. Nyilvàn nem rájuk gondolt. Meg egyébként is érdekelheti, hogy a másik mit gondol.
3/12 anonim válasza:
Van. Kérdezz, ha tudok, válaszolok.
4/12 anonim válasza:
Igen van! Én csak azt nem értem, hogy ezeket a kérdéseket miért a gyikra írod, holott két Spirituális Sátánizmussal foglalkozó blogon is van megadva emailcím, lehet írni és biztos, hogy tapasztalt Sátánistáktól kapsz választ.
5/12 anonim válasza:
4-es, sátánista létedre elég csőlátású vagy, ha még nem tudod a kérdésedre a választ.
7/12 anonim válasza:
ja, és szerintem a 4-es nem kérdésnek szánta a dolgot, csak figyelmeztette a kedves kérdezőt,h.szánalmas dolog ilyen helyre firkálni a kérdéseket!
Kérdező, ha tényleg érdekelne a válasz, biztos vagyok benne,h.nem írnál ide ilyesmit.
8/12 anonim válasza:
Nem értem, mi ez az erőszakos terelgetés, már a sátánisták is felcsaptak térítőnek? Ez nem Sátán akarata! Miért ne lehetne itt is válaszolni? Főleg, hogy még fel sem tették a kérdést...hm.
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, te írtál privátot?
2014. dec. 2. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!