Jehova Tanúi van valamilyen tapasztalatotk Jehovával szemben?
Bármire nyitott vagyok!
Jehova gyógyitott meg bénákat?
Jehova nevében kereszteltek embereket?
Bármi,múlt,jelen,jövő...bármi!
Engem békává változtatott!
De már elmúlt.
Péter...:)
Kérlek!
Légy igazságos....és férfi!
"Jehovának a Teremtő Istent hívják. Azt az Istent, Aki a Bibliát ihlette, és Akinek a Fia Jézus Krisztus. Ha kíváncsi vagy rá, miket tett, olvasd a Szent Írást."
Tényleg ez Isten Neve? :)
Ha így van akkor miért "közösítí ki a Fiát"?
Te ezt olvasod a Bibliába?
És ha azt mondanám neked,hogy Isten neve nem JEHOVA,hinnnél neke?
4-es miről számol be a Biblia?
Jézus az amiről beszámol a Biblia!!!
"Ha kíváncsi vagy rá, miket tett, olvasd a Szent Írást."
Jól néznénk ki, ha Mózes is ezt tanította volna a népnek, amikor még nem volt semmilyen Szent Írás :)
Jehova Tanúi sohasem beszélnek így:
"Pedig a mi Istenünk az égben van, és amit akar, azt mind megcselekszi." Zsolt 115:3
Ők csak annyit tudnak mondani, hogy olvasgass egy könyvet, meg az irományaikat, meg menj velük ki az utcára hirdetni a szervezetük bemagolt tanításait.
Sohasem hallottam Jehova Tanúitól azt, hogy Isten bármit is szólt volna hozzájuk. Pedig állítólag Isten barátjainak tartják magukat. Van egy "barátjuk", aki nem áll velük szóba, vagy pedig néma:
"Szájok van, de nem szólanak; szemeik vannak, de nem látnak; Füleik vannak, de nem hallanak; orruk van, de nem szagolnak; Kezeik vannak, de nem tapintanak, lábaik vannak, de nem járnak, nem szólanak az ő torkukkal." Zsolt 115:3-7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!