Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van a démonoknak/ördögök...

Miért van a démonoknak/ördögöknek denevérszárnyuk?

Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Hol láttad?
2014. dec. 14. 20:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Tipikus. Szarvak, háromszögvégű farok, karmok, néhol pata.
2014. dec. 14. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert sok ember szemében a denevér csúnyább állat, mint a madarak, és visszataszító külsővel igyekeztek ábrázolni a gonosz szellemeket.
2014. dec. 14. 23:35
 4/10 KZitus ***** válasza:

Szia

Mert aki foglalkozik vele, ilyennek képzeli el.

Te milyennek képzelnéd?

2014. dec. 15. 09:35
 5/10 Molnár Sándorné ***** válasza:
100%

T. Kerdezo!

Sem az Ordognek, sem a demonoknak nincs sem patajuk, sem szarvuk, sem deneverszarnyuk. Ezek az emberek altal elkepzelt megformalasuk.

Mind az Ordog /Satan/, mind a demonok szellem teremtmenyek. Nekik nincs lathato fizikai testuk. Szamunkra is lathatatlanok. Tehat ha nincs testuk, nem is rendelkeznek a fent leirtakkal.

Ha kerdesed van, szivesen valaszolok. Udv: Judit!

2014. dec. 15. 10:11
 6/10 Mulder614 ***** válasza:
pedig minden egyes démon szellemteremtménye Istennek,bukott angyalok. Maga Sátán is egy védelmező Kerub volt.
2014. dec. 15. 12:28
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Csak az "emberek" képesek démonokat teremteni. Isten nem foglalkozik ilyenekkel. Neki nincsenek démonai. Legfeljebb mi látjuk egyes félt, vad, ösztönös és erős teremtményeit annak.
2014. dec. 15. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves Judit! A fizikailag nem látható test is test, az elképzelt forma is forma. A gondolat is létező.
2014. dec. 15. 14:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen kinézetű lényeket nevezték el démonoknak, ma már a modern korban, ufonautáknak hívják ezeket. Persze nem démonok ezek, se nem űrlények, de valamilyen névre szükség van a besorolásukhoz.
2014. dec. 15. 16:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, emberek, tudom, hogy ezek emberek által elképzelt teremtmények. Én arra vagyok kíváncsi (és erre csak egyetlen ember válaszolt), miért képzeljük el őket úgy ahogy? Miért pont denevérszárnyakkal? Miért nem bogár szárnyakkal? Miért pata? Miért nem kacsaláb vagy mit tudom én?
2014. dec. 15. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!