Ha a 10 parancsolatból kettőt megszegtem, azt jóvá lehet tenni?
2 gyengébb pontra gondolok, amit a törvény még nem büntet.
Nagyon szépen köszönöm!!!
Keressél csak barátot, aztán hátha abból lesz valami.
És nyugodtan mondjad meg, ha nem tetszik valami.
Köszönöm, hogy így ismeretlennek adsz tanácsot, de már nagyon unom a hitetleneket, főleg nőket. Szoktam fellázadni is, de már az is fáj.
Az utcán is azokat látom már sokéve...
Elnézést ha rossz helyre írtam, de valahol keresi az ember a kiutat!
Hát szívesen segítek, de ahhoz elsődlegesen te kellesz magadnak.
És ezt szó szerint is lehet érteni.
Ne félj attól, hogy becsapnkak, megaláznak, mert a te fényed, nem a csöcseléktől függ.
Ne nyomd el soha ami bánt és ne hagyd, hogy kihazsnáljanak.
ha valaki szeret, olyannak szeressen amilyen vagy.
Neked csak minimálisat kell alkalmazkodni- És a másiknak is kell annyit, mint neked.
Addig pedig éld az életed nő nélkül, amíg nem jön. Csináld a hobbid és ne göröcsölj rá.
Köszönöm az önzetlen tanácsod, ezt már sokszor mondták.
Kár, hogy csak az évek telnek.
A keresztények bár már nincsenek a Mózesi törvény alatt, de a lopás valóban bűn.
Látom működik a lelkiismereted ez első jó jel, hogy észrevetted mások elnyomják ezt a belső hangot
Úgy teheted jóvá, hogy vissza mész oda ahonnan
eltulajdonitottad, és vagy vissza adod vagy kifizeted, igy tiszta lelkiismereted és soha sem fogod elaltatni mint mások, ik megmagyarázzák a bűnük elkövetését, csak hogy ne nézzenek szembe vele.
Másrészt ha keresztényként akarod élni az életed, akor olyank társaságot válassz akik maguk is igy élnek és ebben támogatnak,
A rossz társaság megrontja a hasznos szokásokat,
Nem véletlen tanácsolja a Teremtő, hogy csak az Úrban házasodjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!