Ha kérek Istentől valamit azt megkapom?
sokan kérik Istent, hogy segítsen.Gondolj csak bele hány beteg ember kéri a gyógyulást és hány beteg gyerekért imádkoznak a szülei. És isten nem segít!
Mondják, hogy isten jó és szeret minket, de miért kell szenvednie sok ártatlan gyereknek? soknak esélye sincs bűnbe esni.
te most egy nyomorult énekes miatt imádkozol/nál , hogy találkozz vele.most nem hiszel 100%-osan istenben, de nyugodtan imádkozz, utána egyáltalán nem fogsz.
vannak sokkal fontosabb dolgok is a világban.csak nyisd ki a szemed.
ha pénzt kérsz akkor lottóznod kel?
valamit nagyon félreértettél! A szerencsejátékot eleve nem támogassa a biblia, nem beszélve arról hogy pénzt kérni istentől elég fura egy embertől.
azt javaslom a bibliát olvasd és megérted miről van szó...
Azért imádkozhatsz, amit egyébként is megkapnál.
Semmiféle extra vagy nem odaillő kívánságod nem fog teljesülni. Istennek te szolgálsz, és nem ő szolgál téged.
szia
Egy Biblia verssel válaszolnék
(1János 5:14) 14 És mi azzal a bizalommal vagyunk iránta, hogy bármit kérünk is az akarata szerint, ő meghallgat minket.
Mennyiben akarata a teremtőnek, hogy találkozz egy olyan emberrel, aki nem él keresztény életet, bár lehet hogy hiszi Isten létezését
Mennyire épiti ez a Te hitedet Istenben és a hited ezáltal hogyan fog keresztényi tettekkel bővülni?
és egy másik vers:
(Héberek 11:1) 11 A hit a remélt dolgok biztosítékon alapuló várása, a nem látható valóságok nyilvánvaló bizonyítása.
abban kell hinni amit nem látunk, és abban kell reménykedni ami még nem történt meg, de tudjuk hogy meglesznek.
Mert ha valamit látunk már nem kell hinni mert tapasztaljuk
Kedves Kérdező!
Választ vársz, úgyhogy rendhagyó módon kérdezek és ezzel azt célzom, hogy többet adjak, mint amire választ vársz.
Kérdésem a következő: Melyik több?
- örök élet, üdvösség, vagy
- énekessel való találkozás.
Nem kérem, hogy azonnal válaszolj, gondold át alaposan, mert életed múlik a válaszon szó szerint és kérd azt Istentől, ami szerinted fontosabb. Ha jól választasz, az egyiket biztos megkapod. :)
Itt be is fejezhetném, de jó keresztény módra beollózok pár igét, hogy lásd, koncerteknél és énekeseknél nagyobb és fontosabb dolgok foglalkoztatták az embereket már régen is és az ember már csak ember és a kérdések ma is ugyanazok.
Máté Evangéliuma:19:16 És ímé hozzá jövén egy ember, monda néki: Jó mester, mi jót cselekedjem, hogy örök életet nyerjek?
Lukács Evangéliuma:10:25 És ímé egy törvénytudó felkele, kísértvén őt, és mondván: Mester, mit cselekedjem, hogy az örök életet vehessem?
János Evangéliuma:3:16 Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
János Evangéliuma:3:36 Aki hisz a Fiúban, örök élete van; aki pedig nem enged a Fiúnak, nem lát életet, hanem az Isten haragja marad rajta.
János Evangéliuma:5:24 Bizony, bizony mondom néktek, hogy aki az én beszédemet hallja és hisz annak, aki engem elbocsátott, örök élete van; és nem megy a kárhozatra, hanem általment a halálból az életre.
János Evangéliuma:6:40 Az pedig annak az akarata, aki elküldött engem, hogy mindaz, aki látja a Fiút és hisz ő benne, örök élete legyen; és én feltámasszam azt azt utolsó napon.
János Evangéliuma:6:47 Bizony, bizony mondom néktek: Aki én bennem hisz, örök élete van annak.
János Evangéliuma:6:68 Felele néki Simon Péter: Uram, kihez mehetnénk? Örök életnek beszéde van te nálad.
János Evangéliuma:10:28 És én örök életet adok nékik; és soha örökké el nem vesznek, és senki ki nem ragadja őket az én kezemből.
Róma levél:6:23 Mert a bűn zsoldja halál; az Isten kegyelmi ajándéka pedig örök élet a mi Urunk Krisztus Jézusban.
Galátzia levél:6:8 Mert aki vet az ő testének, a testből arat veszedelmet; aki pedig vet a léleknek, a lélekből arat örök életet.
I. János levél:5:11 És ez az a bizonyságtétel, hogy örök életet adott nékünk az Isten és ez az élet az ő Fiában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!