Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek lehet ez egy...

Szerintetek lehet ez egy üzenet Istentől?

Figyelt kérdés

Nos,szerintem lehet hogy pár embernek(főleg atesitáknak) irtó "gyogyónak" fogok tűnni de kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.Mielőtt leültem TV-t nézni annyi sóhajtottam fel hogy:Istenem vajon melyik lehet az igaz vallás?Erre amikor bekapcsol a TV az első 2 szó ami elhangzik:az iszlám.Én azt hittem hogy ott helybe megfagyok :D Lehet hogy nagyon butaságnak hangzik de ezt én egy kicsit úgymond 'isteni jelnek' vettem.

Mellesleg mondjuk azt hogy vallástalan vagyok.Előtte egyáltalán nem foglalkoztam az iszlámmal.

2014. nov. 14. 22:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Semmi gond, a vallási őrültekkel toleráns a társadalmunk.

Amíg jézusban, jehovában, allahban hiszel normális vagy. Ha a gumimacikban akkor már nem.

2014. nov. 14. 22:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha iszlam vallasu "leszel' akkor azt tudd, hogy a gyermekkori emlékeid, mint pl. Karácsony,Husvét stb.felejtésbe megy.
2014. nov. 14. 22:46
 3/17 anonim válasza:
58%
Miert pont az iszlam lenne? Ezt szerintem puszta veletlen volt, nem hiszem h isteni jel lenne... Olyan vallasban hinni amely tagadja h Istennek van Fia.. hat elegge meresz...
2014. nov. 14. 22:49
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Én azt gondolom hogy a gonosz lelkek elsőszámú célja és feladata az, hogy távol tartsanak téged Istentől és az igazság megtalálásától. Valamint azt szokták mondani hogy ahol Isten jelen van, oda az ördög is belógatja a farkát...

Azt hiszem hogy Isten tudja hogy (ha) keresed Őt. És azt hiszem talán igazad lehet abban hogy ez a dolog nem véletlenül történt. Mint ahogyan az sem, hogy én most elolvastam a kérdésed és leírtam amit gondolok.

És én keresztény vagyok egyébként.

2014. nov. 14. 22:52
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Na igen, a vallástalan emberek általában pont azt a kérdést teszik fel mielőtt leülnek tévézni, hogy "Istenem, vajon melyik lehet az igaz vallás?". Felettébb reálisnak hangzó sztori.
2014. nov. 14. 23:19
 6/17 kzs ***** válasza:
93%

Igaza van a 3-as válaszadónak.

Én a helyedben IGENCSAK ÓVATOSAN BÁNNÉK ezzel az üzenettel, annál is inkább, mivelhogy az iszlám üzenete teljesen ellentmond annak, amit a SzentÍrás képvisel. Egyáltalán nem az, mint amit Jézus és a korai kereszténység nagyjai adtak át nekünk.

Szerintem hagyd.

2014. nov. 15. 07:32
 7/17 Ling-ce ***** válasza:
88%
Isten nem így üzen.
2014. nov. 15. 08:18
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem hiszem, SMS-ben küld üzeneteket.
2014. nov. 15. 09:32
 9/17 János114 ***** válasza:

Szia

En muszlim vagyok es szerintem az iszlam a helyes ut.

Abban is hiszek h nincsenek veletlenek.

Azonban a te TV es sztoriddal nem tudok azonosulni, nagyon aranyos tortenet de nem szabad tul sokat belemagyarazni.

Szerintem ha elkezdesz barmely vallas fele kozeledni az legyen egy àtgondolt felnott dontes .

2014. nov. 15. 09:40
 10/17 János114 ***** válasza:
ha van kerdesed a vallassal kapcsolatban szivesen valaszolok
2014. nov. 15. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!