Szerintetek lehet ez egy üzenet Istentől?
Nos,szerintem lehet hogy pár embernek(főleg atesitáknak) irtó "gyogyónak" fogok tűnni de kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.Mielőtt leültem TV-t nézni annyi sóhajtottam fel hogy:Istenem vajon melyik lehet az igaz vallás?Erre amikor bekapcsol a TV az első 2 szó ami elhangzik:az iszlám.Én azt hittem hogy ott helybe megfagyok :D Lehet hogy nagyon butaságnak hangzik de ezt én egy kicsit úgymond 'isteni jelnek' vettem.
Mellesleg mondjuk azt hogy vallástalan vagyok.Előtte egyáltalán nem foglalkoztam az iszlámmal.
Semmi gond, a vallási őrültekkel toleráns a társadalmunk.
Amíg jézusban, jehovában, allahban hiszel normális vagy. Ha a gumimacikban akkor már nem.
Én azt gondolom hogy a gonosz lelkek elsőszámú célja és feladata az, hogy távol tartsanak téged Istentől és az igazság megtalálásától. Valamint azt szokták mondani hogy ahol Isten jelen van, oda az ördög is belógatja a farkát...
Azt hiszem hogy Isten tudja hogy (ha) keresed Őt. És azt hiszem talán igazad lehet abban hogy ez a dolog nem véletlenül történt. Mint ahogyan az sem, hogy én most elolvastam a kérdésed és leírtam amit gondolok.
És én keresztény vagyok egyébként.
Igaza van a 3-as válaszadónak.
Én a helyedben IGENCSAK ÓVATOSAN BÁNNÉK ezzel az üzenettel, annál is inkább, mivelhogy az iszlám üzenete teljesen ellentmond annak, amit a SzentÍrás képvisel. Egyáltalán nem az, mint amit Jézus és a korai kereszténység nagyjai adtak át nekünk.
Szerintem hagyd.
Szia
En muszlim vagyok es szerintem az iszlam a helyes ut.
Abban is hiszek h nincsenek veletlenek.
Azonban a te TV es sztoriddal nem tudok azonosulni, nagyon aranyos tortenet de nem szabad tul sokat belemagyarazni.
Szerintem ha elkezdesz barmely vallas fele kozeledni az legyen egy àtgondolt felnott dontes .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!