Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek lehet ez egy...

Szerintetek lehet ez egy üzenet Istentől?

Figyelt kérdés

Nos,szerintem lehet hogy pár embernek(főleg atesitáknak) irtó "gyogyónak" fogok tűnni de kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.Mielőtt leültem TV-t nézni annyi sóhajtottam fel hogy:Istenem vajon melyik lehet az igaz vallás?Erre amikor bekapcsol a TV az első 2 szó ami elhangzik:az iszlám.Én azt hittem hogy ott helybe megfagyok :D Lehet hogy nagyon butaságnak hangzik de ezt én egy kicsit úgymond 'isteni jelnek' vettem.

Mellesleg mondjuk azt hogy vallástalan vagyok.Előtte egyáltalán nem foglalkoztam az iszlámmal.

2014. nov. 14. 22:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
üdv, nos elősször is azt kell eldönteni, hogy az a csatorna, amin az "üzenetedet" kaptad, kinek az érdekeit szolgálja. meggyőződésem, hogy a média sátán eszköze napjainkban, tisztelet a kivételnek. a biblia szerint a gyümölcsei mutatják meg, hogy Istentől származik-e valami, vagy sátántól. vajon az iszlám megtermi a következő "gyümölcsöket"?A szellem gyümölcse ellenben szeretet, öröm, béke, hosszútűrés, kedvesség, jóság, hit, 23 szelídség, önuralom vagy pl a médiában menő műsorok ezeket az emberi értékeket propagálják? vagy talán épp az ellenkezőjét? A test cselekedetei pedig nyilvánvalók, és ezek azok: paráznaság, tisztátalanság, gátlástalan viselkedés, 20 bálványimádás, spiritizmus gyakorlása, ellenségeskedések, viszálykodás, féltékenység, haragkitörések, perlekedések, meghasonlások, szekták, 21 irigykedések, italozós tivornyázások, dorbézolások és effélék? nos, mindíg vizsgáld meg, mi honnan származik, ne csak az üzenettel foglalkozz! napjainkban a Teremtő a biblia lapjain szól hozzánk. béke
2014. nov. 15. 10:41
 12/17 anonim ***** válasza:
:-) ennélfogva tv nézés helyett ajánlom a biblia olvasását, mert senki nem tudja jobban elmagyarázni neked, mit is vár el tölled a Teremtő, csak Ő maga. béke
2014. nov. 15. 10:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Engem az ún. Biblia-nyitogató ajándékra emlékeztet. Egyesek egy időben úgy olvasták a Bibliát, hogy hirtelen kinyitották akárhol, ráböktek egy mondatra, és azt úgy vették, hogy Isten aktuális üzenete a számukra. Ha így vesszük, az is benne van a Bibliában, hogy "nincs Isten". Persze az is benne van, hogy ezt a balgatagok mondják. De képzeld el, valaki ezt az igét "kapja": "Elment Júdás és felakasztotta magát" Erre azt mondja: - Ez biztosan nem az enyém, megpróbálom újra. Az új ige így szól: "Eredj el és cselekedj hasonlóképpen!"

Isten intelligens személy. Te is intelligens személy vagy. Ő meg tudja értetni veled magát, és nem az ilyen vagy-eltalálom-vagy-nem módszerrel ad magáról közléseket, hogy az első tévében elhangzott mondatra ráhelyezhetnéd az életedet. Ez inkább a babonák világába vezeti bele az embert.

2014. nov. 15. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez inkább e világ istenétől lehetett.

Semmiképpen nem javaslom az együttműködést.

2014. nov. 18. 19:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Ma a kocsiban a férjem bekapcsolta a ràdiot és szinte egyszerre mondták, hogy na indulás!Akkor ez milyen üzenet volt?
2014. nov. 18. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:
#15: WC-papír reklám.
2014. nov. 18. 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:
20:34 :):):)
2014. nov. 18. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!