Mit gondoltok Maria Divine Mercy üzeneteiről amit Istentől kapott? Szerintetek igazak?
Szia!
Az interneten azt olvastam róla, hogy az asszony magától a "Szűzanyától" (is) kapott üzenetet.
A Biblia szerint a halottak öntudatlan állapotban vannak, ezt az állapotot a Szentírás "alvásnak" nevezi (1Kir 14,31) és "semmi részök nincs semmi dologban, a mely a nap alatt történik." (Préd 9,8) - következkésképpen üzenetet sem küldhetnek. Továbbá Dániel próféta könyve arról tanít, hogy ebből az állapotból a feltámadás majd az idők végén lesz (Dán 12,13).
Ésaiás próféta pedig azt mondja, hogy akik nem a Bibliával összhangban beszélnek, azokra ne halgassunk (Ésa 8,20).
Ennek értelmében Maria Divine Mercy biztos nem Istentől kapott üzenetet.
A Biblia azt írja, hogy a test alszik és a Biblia olyanokról is ír, akiket életükben vittek a mennybe és élve kerültek a pokolba.
Vannak angyalok is, mint hirnökök és Istennek semmi sem lehetetlen, csak az adventisták és a jehovisták akarják az ő elképzelésük alapján bekorlátozni az erejét.
Ha nem dzól a Biblia ellen, akkor lehet hogy igaza van,.de még nem találkoztam vele, majd rákeresek.
Meg kell vizsgálni a mondanivalóját a Biblia rükrében. Miről tanít Jézus? A szeretetről. Ha mást mond, akkor hamis. Ha mást tanít, ha másra helyezi a hangsúlyt, mint pl az adventisták hamis prófétája, akinek még egy próféciája sem teljesült, de gyűlöletkeltésre használta az ismetettségét (ő is, ahogy russel, a jehovisták alapító atyja, de még a mostani irányítóik is echte katolikus gyűlölő), annak egy szavát sem szabad elhinni.
Átolvastam, egyértelmű kamu.
Példa:
Nincs társmegváltó, ha tetszik, ha nem. Jézus nem üzent volna ilyet, mert ellenkezne korábbi szavaival és tudjuk, hogy Jézus állandó. De sorolhatnám...
Keresgéltem az üzenetek között és találtam egy érdekeset.
Ha tényleg megfog jelenni Mária ezeken a helyeken tavasszal akkor az üzenetek igazak. Szerintem ilyet nem találna ki a látnok mivel nem tudná megvalósítani.
Szerintetek?
Szerintem igazak. Kirázott a hideg, mikor hallottam Benedek pápa lemondásáról, ugyanis leghamarabb egy 2011 júniusi üzenetben már megírta.
És ha "halottak" nem üzenhetnének az élőknek, akkor mit mondasz az egyház által hivatalosan elismert Mária-jelenésekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!