Mit gondoltok a 109. zsoltárról?
Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 17:38
11/12 anonim válasza:
Jogokról ott beszélünk, ahol nincs szeretet. Sok ember tör a rendes ember életére, előzzük meg a baleseteket. Dávidnak volt joga? Én csak kérem Istent, ha Ő megteszi, az jó, ha nem, akkor nem. Ennyi. Én nem kényszerítem. A jó embernek nem kell félni. Egy politikus, vállalja a felelősséget, és az életét tegye fel a becsületességére, és a népért való felelősségére. Nézd meg miről szól a szentkorona tan. Értsd meg, hogy nincs szükség az országnak olyan emberekre, akik a más kárára élnek.
Azért mert keresztények vagyunk, nem vagyunk senki lábtörlője. Lehet, hogy nincs jogom, de van lehetőségem.
12/12 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy különbség van az átkozódás, és az igazságszolgáltatás között. Ha azt mondom, hogy dögöljön meg mindenki, akinek több pénze van mint nekem, az átkozódás. De, ha azt kérem, hogy Isten szolgáltasson igazságot, büntesse meg az országunk kirablóit, az nem átkozódás. A bosszúállás az Úré, akkor álljon bosszút értünk, az országunkért, az ellopott földjeinkért, gyárainkért, Trianonért, devizahitelért, stb. Vagy neked mindegy mi történik körülötted? Ja igen, csak az odafelvalókkal törődjetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!