Az úrtól mindig kapok valamit de hogyan tudom neki ezt viszonozni?
Figyelt kérdés
Mindig kapok tőle valamit ,születésemkor nagyon jó ésszel és képességekkel áldott meg ,de hogyan tudnám neki ezt viszonozni azon kívül hogy betartom a parancsait és imádkozom ?2010. jan. 30. 21:25
11/13 anonim válasza:
Hát egyszerűen megköszönöd!!!Én hálás vagyok neki azért,mert úgy születtem,hogy nem vagyok nyomorék,beteg,és nem vagyok csúnya!Ebbe mindíg belegondolok,amikor szomorú vagyok,hogy milyen jó nekem,és hogy köszönöm neki!!Az meg,hogy az urat kicsivel írja szegény kérdező,talán helyesírási versenyen vagyunk?Neten én még a nevemet is kisbetűvel írom..miért baj ez?Ettől nem lesz okosabb senki,ha ismeri a shiftet..
12/13 anonim válasza:
Semmink sincs, amit ne az Úrtól kaptunk volna, egyedül csak a hálaáldozat. Ezért hálával áldozz az Úrnak és kérd, hogy a képességeid használatában támogasson, vezessen, hogy az Ő dicsőségére használd azokat.
13/13 anonim válasza:
segíts a nálad nehezebb sorsú embereken, ez a legnagyobb jó amit tehetsz. és ne mulaszd el megköszönni, amit kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!