Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada fogyasztás? Minden...

Lada fogyasztás? Minden vágyam az hogy jogosítvány letétele után vegyek egy Ladát, ez a kedvenc autóm, számomra van egy olyan feelingje amit semmi nem tud viszonozni, ezért nagyon szeretnék egy ilyen autót venni.

Figyelt kérdés

De sajnos sokan mondják hogy nagyon sokat fogyasztanak ezek az autók. Bár az is feltűnt, hogy általában az "őrültebb" kategóriába tartozó fiatalok mondják csak, akik a lelküket kitapossák szegény járműnek. Igaz, én is fiatal vagyok, de nekem nem a teljesítmény a cél, hanem az autóm kinézete, és maga a Lada-feeling.Nos, kérdésem az lenne, hogy ha én szépen nyugodtan járnék vele, nem agyon forgatva, akkor is olyan bődületesen sokat fogyasztana? Ha igen, akkor ez ellen lehet tenni valamit? Mert egy szép kockáról nem szeretnék lemondani.

(Elnézést a hosszú szöveg miatt, szép napot!)

2011. szept. 25. 12:44
 1/5 dirtboy ***** válasza:
havernak az 1500asa /sima gyári/ normális használat mellet 10 litert evett.
2011. szept. 25. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Átlag adatok, normál városi használatnál:

1200-es, 1300-as : 7-10 liter;

1300-as kocka: 10 liter;

1500-ös, 1600-os : 10-11 liter;

1500-ös kocka : 11 liter.

Többiből nem volt, meg szerintem azok már nem is "feeling" Ladák.

/1200-es felnyomva VFTS tuninggal : 22-25 liter, de 3-ikban fekszik az óra/

2011. szept. 25. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Póbálj vezetni egyet és egy nyugati autót is és majd után a ha még mindíg tetszik, akkor hajrá.
2011. szept. 25. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem is gyári 05-ös van olyan halk motorja van hogy csak na

és normál használat mellett 7 liternél többet sosem evett , nem hajtom soha

2011. szept. 25. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
7,5-8 literrel eljár bármelyik gyári(nem tuning)Lada,ha jó állapotú a motor.Ez nem sok,ha azt nézzük,hogy 40 éves technika,de sok,ha az üzemanyag árakat vesszük alapul.Szép napot neked is!
2011. szept. 26. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!