Hogy látjátok, van e egyáltalán valamien értelme a Jehova Tanúival folytatott vitának?
Volt egy időszak amikor rengeteget vitatkoztam az itt "térítgető" Tanúkkal. Többek között K.W,Peanuts,gr.k,Zitus,sándor,István,24% és a többiek de rá kellett döbbennem,hogy ez az egész vita nem helyes és főleg nem Jézus szemében,és nem is beszélve aról,hogy nem keresztényhez méltó viselkedés.
-Tény és való,hogy Pál apostól bíztat;
" Hirdesd az ígét, állj elő vele alkalmatos, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és tanítással."(2Tim.4:2)
...de azt is mondja,hogy teljes béketűréssel :)....nos ez nem mindig történt így és nem csak az én részemről hanem a másik oldalról sem.
A Jehova Tanúi között és a Kereszténység között nem csak a Szentháromság az örök vita hanem szinte az egész Biblia.
Miben értenek Ők egyet velünk? :)
-kérdem én...szinte semmiben.
Jézus Személye,ünnepek tartása,tiltása,menny.pokol,feltámadás,keresztelkedés,őszinte tiszta szeretet nem csk a hitt testvéreinkel szemben,kiközösítés, és azt hiszem még sorolhatnák pár fontos dolgot ami úgymond nem közös tanírás.
Na szóval,van e egyáltalán értelme a vitának...vagy csak időtöltésnek jó?
nincs, fejbe kell őket lőni...
(bár én legszívesebben létező össez módon bebizonyítanám nekik , h hülyeségeket beszélnek és hisznek el, mjad ha ez nem válik be vagy az első ajánlásom jönne, vagy vmi szegregált hely, ahol nem okozhatnak kárt a társadalomabn a hülyeségeikkel.... Ez természetesen általánosságban igaz az összes elvakult hívőre, nincs különösebben bajom a jehovatanúival, legalábbis nem több mint a többi barommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!