Ún. "Jehova tanúi"! Isten kinek mondta valaha az angyalok közül, hogy "Én Fiam vagy te, én ma szűltelek téged? " és ismét: "Én leszek néki Atyja és ő lesz nékem Fiam? " (Zsidó levél 1,5)
Én a Bibliámban úgy olvasom, hogy Jézust imádja az Istennek MINDEN angyala, KIVÉTEL NÉLKÜL. (Zsidó levél 1,6)
--------------------------
RÖVID és EGYÉRTELMŰ választ szeretnék kapni (Máté 5,37). Ha nem írtok RÖVID és EGYÉRTELMŰ választ (hanem menni fog megint a hosszas bla-bla), akkor azt úgy veszem, hogy az a gonosztól van (Máté 5,37) és azonnal jelenteni is fogom a moderátornak.
Nem sértésként hívtam fel a figyelmet ezekre, én szeretlek titeket, viszont a démon dumára nem vagyok kíváncsi. Ja és ha nem a kérdésre válaszoltok (holott elég egyértelmű), akkor azt is jelentem a moderátornak.<3
Kedves 23%-os úgylátom nem jutott el odáig, de én csak most, csak a te kedvedért leírom:
A Máté 5,37-el arra szerettem volna célozni, hogy RÖVID és EGYÉRTELMŰ választ szeretnék kapni (amit nem egyszer írtam le, de ezen már nem is csodálkozom).
A legundorítóbb és legidegesítőbb, hogy amikor valaki látja és tudja az igazságot (ezesetben Jézussal kapcsolatban), de nem meri belátni és inkább mellébeszél.
Én nem azért írok regényeket Jézus istenségéről mert unatkozok, hanem azért mert szeretlek titeket és azért, mert szeretnélek titeket az Úrhoz vezetni.
értem. azonban a szeretet nem ilyen. A szeretet hosszútűrő és kedves. A szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem fuvalkodik fel, 5 nem viselkedik illetlenül, nem keresi a maga érdekeit, nem válik ingerültté. Nem tartja számon a sérelmet. 6 Nem örvendezik az igazságtalanságnak, hanem együtt örvendezik az igazsággal. 7 Mindent elvisel, mindent elhisz, mindent remél, mindent kitartással tűr.
8 A szeretet soha nem vall kudarcot
vajon sátán a harmadik próba alkalmával miért azt kérte Jézustól, hogy mutasson be neki imádatot? Jézus szemében az, hogy őt imádjuk a Teremtő helyett, nem érdem, hanem sértés. ez pont szöges ellentétben áll az ő szándékaival, és erőfeszítéseivel. béke. :-)
Fuss neki még 1x a Bibliának...
(Ja és ha nem válaszolsz kedvesen,megmondalak anyukádnak!)
T. Kerdezo!
Termeszetesen Jezusrol van szo. Remelem eleg roved voltam? Udv:Judit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!