Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ún. "Jehova tanúi"! Isten...

Ún. "Jehova tanúi"! Isten kinek mondta valaha az angyalok közül, hogy "Én Fiam vagy te, én ma szűltelek téged? " és ismét: "Én leszek néki Atyja és ő lesz nékem Fiam? " (Zsidó levél 1,5)

Figyelt kérdés

Én a Bibliámban úgy olvasom, hogy Jézust imádja az Istennek MINDEN angyala, KIVÉTEL NÉLKÜL. (Zsidó levél 1,6)

--------------------------

RÖVID és EGYÉRTELMŰ választ szeretnék kapni (Máté 5,37). Ha nem írtok RÖVID és EGYÉRTELMŰ választ (hanem menni fog megint a hosszas bla-bla), akkor azt úgy veszem, hogy az a gonosztól van (Máté 5,37) és azonnal jelenteni is fogom a moderátornak.

Nem sértésként hívtam fel a figyelmet ezekre, én szeretlek titeket, viszont a démon dumára nem vagyok kíváncsi. Ja és ha nem a kérdésre válaszoltok (holott elég egyértelmű), akkor azt is jelentem a moderátornak.<3

2014. nov. 7. 09:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Természetsen megbocsájtok neked és kívánom, hogy legyél áldott... és én is bocsánatot kérek a reakcióm miatt, csak nem szeretem, ha valaki teszi a fejét mint egy majom...
2014. nov. 7. 10:56
 12/25 A kérdező kommentje:

Kedves 23%-os úgylátom nem jutott el odáig, de én csak most, csak a te kedvedért leírom:

A Máté 5,37-el arra szerettem volna célozni, hogy RÖVID és EGYÉRTELMŰ választ szeretnék kapni (amit nem egyszer írtam le, de ezen már nem is csodálkozom).

2014. nov. 7. 10:58
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
hogyan tudod összeegyeztetni azt, hogy "a gazdagságunkat nem a bankszámlánk, hanem a szívünk tartalma adja" a hozzászólásaiddal és kommentjeiddel? tudod Mihály, az arkangyal, amikor nézeteltérése volt az Ördöggel, és Mózes testéről vitatkozott, nem mert becsmérlő kifejezésekkel ítélkezni felette. szeretettel kérlek, fogadd meg a biblia tanácsát Ezért nincs mentség számodra, ó, ember — bárki vagy is —, ha ítélsz; mert amiben a másikat megítéled, önmagadat ítéled el, mivelhogy te, aki ítélsz, ugyanazokat gyakorlod. 2 Tudjuk pedig, hogy az igazsággal összhangban az Isten ítélete van azok ellen, akik ilyeneket gyakorolnak. béke. :-)
2014. nov. 7. 10:59
 14/25 A kérdező kommentje:
23%-os mondom, én ilyeneken már nem csodálkozom. Nem fogtad fel még mostsem, hogy mit értem a kérdésemben. Nem tudtok válaszolni normálisan és ezért most megint megy a mellébeszélés.
2014. nov. 7. 11:05
 15/25 A kérdező kommentje:

A legundorítóbb és legidegesítőbb, hogy amikor valaki látja és tudja az igazságot (ezesetben Jézussal kapcsolatban), de nem meri belátni és inkább mellébeszél.

Én nem azért írok regényeket Jézus istenségéről mert unatkozok, hanem azért mert szeretlek titeket és azért, mert szeretnélek titeket az Úrhoz vezetni.

2014. nov. 7. 11:07
 16/25 anonim ***** válasza:
33%

értem. azonban a szeretet nem ilyen. A szeretet hosszútűrő és kedves. A szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem fuvalkodik fel, 5 nem viselkedik illetlenül, nem keresi a maga érdekeit, nem válik ingerültté. Nem tartja számon a sérelmet. 6 Nem örvendezik az igazságtalanságnak, hanem együtt örvendezik az igazsággal. 7 Mindent elvisel, mindent elhisz, mindent remél, mindent kitartással tűr.

8 A szeretet soha nem vall kudarcot

vajon sátán a harmadik próba alkalmával miért azt kérte Jézustól, hogy mutasson be neki imádatot? Jézus szemében az, hogy őt imádjuk a Teremtő helyett, nem érdem, hanem sértés. ez pont szöges ellentétben áll az ő szándékaival, és erőfeszítéseivel. béke. :-)

2014. nov. 7. 11:13
 17/25 A kérdező kommentje:
És csak megy a mellébeszélés...
2014. nov. 7. 11:14
 18/25 A kérdező kommentje:
A második válaszban alátámasztottam igeszakaszokkal, hogy a Mennybéli Apán kívül, Jézust mindenki imádja. Ezzel esetleg valami bajod van?
2014. nov. 7. 11:17
 19/25 anonim ***** válasza:
57%

Fuss neki még 1x a Bibliának...

(Ja és ha nem válaszolsz kedvesen,megmondalak anyukádnak!)

2014. nov. 7. 14:30
 20/25 Molnár Sándorné ***** válasza:

T. Kerdezo!

Termeszetesen Jezusrol van szo. Remelem eleg roved voltam? Udv:Judit!

2014. nov. 9. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!