Milyen az amikor megérint a Szentszellem?
"Milyen az amikor megérint a Szentszellem?"
Engem ott alul érintett meg. Leszállt reám galamb képében, és először csak finoman megfogta, aztán elkezdett rángatni. Ó, de jó volt!
"Milyen megtapasztalásai vannak annak akit betöltött a Szentlélek?"
Aztán hátulról jött belém, és teljesen betöltött. Hatalmas volt. Nem is értem, egy galambnak hogy lehet ilyen. Éreztem a forró leheletét a tarkómon.
"Ez jó dolog lehet?"
De még milyen jó volt!
Szia!
Vannak hazug szellemek, amelyek a Szent Szellemnek tüntetik fel magukat, és azzal fenyegetőznek, hogy nehogy ellenük merj szólni, mert az a Szent Szellem káromlás bűne.
Ne hagyd, hogy megtévesszenek! A Szent Szellem az ENGEDELMESSÉG Szelleme. Onnan ismerheted meg, hogy be vagy-e töltve Szent Szellemmel, hogy hallod, és ismered Jézus hangját, és ENGEDELMES vagy annak, amit Ő mond neked. A Szent Szellem SZENT. Akit Ő betölt, annak SZENTSÉGBEN kell élnie.
Nem azért adja Isten a Szent Szellemét, hogy szórakoztassa a hívőket. Isten valódi jelenlétében a bűnösök vagy megtérnek, vagy meghalnak.
Isten áldjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!