A Pápa elismerte, hogy tévedtek évszázadokon át?
A Pápa elismerte az Evolúciót és az ősrobbanást!
"Az evolúció és az ősrobbanás elméletei valósak, és Isten nem egy „varázsló varázspálcával” Ferenc Pápa
Ez azt is jelenti, hogy a Pápa is hivatalosan is a majmoktól származik!
"Mint pl Hovind? Aki szerint rózsaszín dinoszauruszok voltak Nóé bárkáján? Vagy azok az áltudományos professzorok, akik szerint 6000 éve alakult a Föld, és ezt azzal támasztják alá, hogy óránként 75KM/órás sebességgel mozogtak a földrészek? Szerintem inkább olvass egy kis tankönyvet, mert a végén totálisan elbutulsz."
Csak egy ostoba ember vagy, aki semmire sem használja az internet adta lehetőségeket. Nehéz lenne a google-t használni? Ostoba: Hovind sosem állította, hogy rózsaszín dínók voltak a bárkán, legalább ennyire futná az agyadból. Sok kérdést feltett, amire egy épeszű ember elkezd gondolkodni, de szerintem te az első rész 5 percéig sem jutottál, mert ennyire nem érted.
De ahogy az egész világot sem látod át. Használd az internetet, nézz körbe, aztán először gondolkodj, majd tedd fel azoknak a kérdést, akik tényt állítanak, nem pedig csak egy elméleten lovagolnak.
Igen, így is értelmezheted, hogy beismert egy tévedést. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy elfogadott egy újabb elméletet, szemben egy régebbivel. Viszont az evolúció tényleg nem jelenti, hogy a majmoktól származna az ember. (Ha meg onnan is származna, mitől lenne olyan nagy szám, hogy a Pápa is? Mondjak valami furcsát? Te Isten teremtménye vagy! Pont úgy, mint ő is!)
És még egy: ez olyan lapos föld-szerű probléma. Az evolúció még nincs bizonyítva, de örüljünk, hogy egy olyan értelmes pápa áll a katolikus egyház tetején, aki átgondolva a helyzetet még annak bebizonyosodása előtt megadta a lehetőséget arra, hogy ez valós lehet, és nem zárta ki.
"Az evolúció még nincs bizonyítva,"
Hát szóval, ilyeneket mondani...
Az embernek az az érzése, hogy annyi eszed van csak, mint egy majomnak.
Ezek szerint az ateisták a közös őstől, attól az ősmajomtól származnak, de azok a vallásosak, akik ilyesmiket állítanak, még most is majmok.
Nagyon úgy tűnik, ilyesmi a helyzet...
"Te Isten teremtménye vagy!"
Mivel isten létezése még nincs bizonyítva, és én nem bizonyított dolgokra nem o, ezért ezt nem fogadom el.
"Az evolúció még nincs bizonyítva"
De, bizony, az evolúció nem csak bizonyított, hanem tény. Ideje lenne utána olvasnod, de ahhoz le kéne tenni a bibliát...
11# Te most arra a Hovind-ra hivatkozol, aki már évek óta közröhej tárgya?
A fickónak semmilyen tudományos képesítése nincs, a vallási végzettségét is egy kamuegyetemen vette, azóta abból él, hogy embereket húz le a vallást felhasználva. A doktori disszertációjában az alapvető nyelvtani követelményeket sem tudta betartani, tele van helyesírási és mondatszerkesztési hibákkal és ezek még csak a legkisebb gondok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!