Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A sátánisták tényleg kecskéket...

A sátánisták tényleg kecskéket áldoznak a sátánnak?

Figyelt kérdés
és ha áldoznak ezt hl teszik meg? milyen időközönként? és mit mondanak az áldozat közben?

2014. okt. 26. 07:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

@9:56

"Engem te nem érdekelsz, én a kérdésre válaszoltam az én vallásom, a sátánizmus szerint; nincs semmiféle állat vagy emberáldozat!"

-->Nem kifejezetten a kérdésre válaszoltál, mert mondtál a kereszténységről is egy olyan dolgot, ami nem igaz, ezt pedig kötelességnek tartottam kijavítani.

"Egyébként nem hiszem, hogy a te forrásaid Buddhát illetően hitelesebbek lennének az általad említett oldalénál, mivel te nem voltál ott"

-->Voltam azon az oldalon, olvastam eleget. Akkor hogy kijavítsam az oldal ferdítéseit:

1. Először is Budhát már csak azért nem feszíthették keresztre, mert a keresztrefeszítés bár a perzsáknál jelenik meg először, azonban az a rómaiak kedvelt kivégzőeszköze volt. Buddha idejében Róma azonban még gyerekcipőben járt, nem is abban korszakban élt.

2. Miért feszítették ölték volna meg Buddhát? Mi rosszat cselekedett, vagy mivel vádolták? Erre nem tér ki az oldalad. Buddha tisztességes életet élt.

3. A legendák szerit NEM feszítették keresztre, hanem ételmérgezésbe halt bele. A kutatások szerint egyébként gondjai voltak az emésztéssel, és sajnos bélfodor infarktusba halt bele. Íme a források:

Wikipédia:

[link]

Karma Kügyü Buddhista Közösség:

[link]

Amit tehát a sátánisták terjesztenek, az egy hazugság, amelyet még Buddhisták sem vallanak!

2014. okt. 30. 12:44
 12/13 anonim ***** válasza:

"Miért feszítették ölték volna meg Buddhát? Mi rosszat cselekedett, vagy mivel vádolták? Erre nem tér ki az oldalad. Buddha tisztességes életet élt."

Nos, amennyire én tudom, Jézusról is ezt tartják a hívei, mégis megfeszítették, csak nem tagadják le. Történelmi ferdítésről még nem hallottál?

Egyébként szerintem Buddha halálának körülményei nem kifejezettem kapcsolódnak a feltett kérdés témájához. Légy szíves tedd fel külön a kérdést, és aki akar, majd válaszol rá. Ez ennek az oldalnak a szabályzatába ütközik amit művelsz.

Ne provokálj tovább!

2014. okt. 30. 15:23
 13/13 anonim ***** válasza:
minden este pontban nyolckor feláldozok egy szűz hímkecskét és a vérében fürdőzöm, miközben egy fekete macskát használok fürdőkefe helyett
2015. jún. 25. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!