A sátánisták tényleg kecskéket áldoznak a sátánnak?
Nem, a igazi sátánisták nem áldoznak állatokat, mert az állatok szentek számunkra. Főleg a kígyó, a kecske, a holló, a sárkány és a hal, de a macska és a béka is.
Viszont a bibliai Ószövetség leírja, hogy kell állat és emberáldozatot bemutatni, ha erre vagy kíváncsi!
Az igazi keresztények emberevők. A pap a misén minden áldozónak azt mondja, hogy "Krisztus teste!".
Vajon, miért?
@10:12
Hogy te mekkora egy műveletlen ember vagy. Semmit sem tudsz a keresztény teológiáról, csak annyit, amennyit amennyit a sátánista oldalaidon olvastál. Ha valóban utána néztél volna a teológiai irodalomban annak, amiket állítasz, rájöhettél volna, hogy mekkora egy ostobaság, és bizonyára elszégyelted volna magad.
Mi van 6/6-os? Fáj az igazság? Vagy talán hazudtam valamiben? Talán a pap már nem azt mondja, hogy Krisztus teste? Ha nem lennél elvarázsolva a Blablától, hanem logikusan tudnál gondolkodni belátnád, hogy igazam van.
A helyedben nem lennék olyan biztos benne, hogy a sátánisták műveletlenebbek a keresztényeknél... már csak azért sem, mert sokkal többször, és többféle dologra használják az agyukat, mint ti!
Ez biztos! Elég sokáig voltam keresztény ahhoz, hogy tudjam.
@21:13
"Mi van 6/6-os? Fáj az igazság? Vagy talán hazudtam valamiben?"
-->Azt nem tudom, hogy hazudtál-e vagy tudatlanságból mondtad azt amit, de nem volt igaz.
"Talán a pap már nem azt mondja, hogy Krisztus teste?"
-->Egy katolikus pap teljesen máshogy értelmezi az Úrvacsorát, mint egy protestáns. A Katolikus Egyháznak a Szentírás-Szenthagyomány-Tanítóhivatal hármas alkotja a hite alapját, míg egy magamfajta protestánsnak a "Sola Scriptura" elv, ami az Írásból veszi az érveit. Ezt azért illene tudnod. Engem tehát nem érint a Katolikus Egyház magyarázata. Egyébként had jegyezzem meg, hogy Krisztus testével táplálkozni = az ő beszédeivel táplálkozni, mint lelki eledellel. Ez egy szimbolikus cselekedetet mint alámerítkezéssel történő (valódi) keresztség, annak is megvan a maga szimbóluma.
"A helyedben nem lennék olyan biztos benne, hogy a sátánisták műveletlenebbek a keresztényeknél... "
-->Nos, ez nem így van. Én megnéztem a honlapjaitokat, és egymás után találtam a történelmi hibákat. Nem akarom most ezt a kommentet arra ellőni, hogy ezeket halomra idézem, így csak egyet kérdezek. Ha annyira műveltek vagytok, hogy állíthattok olyan butaságot, hogy Buddhát kivégezték/keresztrefeszítették, mikor ez egyáltalán nem így volt. Utána olvastál már egyálalán Buddha életének!?
"Elég sokáig voltam keresztény ahhoz, hogy tudjam."
Valószínű felszínes keresztény voltál, aki nem vizsgálta meg alaposan a hitét. Tudod egyáltalán, hogy mikor zárták le az ószövetségi kánont?
"Ha nem lennél elvarázsolva a Blablától, hanem logikusan tudnál gondolkodni belátnád, hogy igazam van."
-->Nos, a tiszta - vagy ha úgytettszik logikus - gondolkodás éppen a Biblia egyik alaptanítása, nem hiába, hogy az emberiség nagy szellemi óriásai (Isaac Newton, Blaise Pascal) mind tanulmányozták és kutatták. A tekintélyes, logikusan gondolkodó emberek közül, akik az emberiség fejlődéséért sokat tettek, a te vallásodat ki képviselte?
8-9-es!
Engem te nem érdekelsz, én a kérdésre válaszoltam az én vallásom, a sátánizmus szerint; nincs semmiféle állat vagy emberáldozat!
Egyébként nem hiszem, hogy a te forrásaid Buddhát illetően hitelesebbek lennének az általad említett oldalénál, mivel te nem voltál ott. Viszont akik azt a sátánista oldalt szerkesztik olyanoktól szereznek információkat, akik saját szemükkel látták az eseményeket.
Ha tudsz ennél hitelesebb forrást, akkor ki vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!