Sátánisták! A beavatás után milyen érzés töltött el benneteket?
Keresztény vagyok, de úgy tudom, hogy a sátánizmus nem szól ilyesmiről, hanem egy életszemléletet ad és mentes a vallási rituáléktól.
Ahol beavatás van, az valami ördögimádó szektás jellegű dolog lehet.
Sátán nem szorul imádatra, ez pedig végképp nem szekta XD
Kérdező, már elvégezted a beavatást, vagy csak tervezgeted?
3:
Aláírtam (tűszúrásos) , de sajnos még nem tudtam elégetni. A gyertya meg van hozzá. A szöveget is elmondtam már hozzá.
# 3 Sátán nem szorul imádatra – NEM IGAZ ! Jézust megkísértette a pusztában és imadatot kért tőle
A Mt.4:1-11-es szakaszban ezt olvashatjuk: "Akkor elvitte Jézust a Lélek a pusztába, hogy megkisértse az ördög. Miután negyven nap és negyven éjjel böjtölt, végül megéhezett. Ekkor odament hozzá a kisértő és ezt mondta: ‘Ha Isten fia vagy, mondd, hogy ezek a kövek változzanak kenyérré’. Ő így válaszolt: ‘Meg van írva: Nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely Isten szájából származik.’ Ezután magával vitte őt az ördög a szent városba, a templom párkányára állította, és így szólt hozza: ‘Ha Isten Fia vagy, vesd le magadat, mert meg van írva: ‘Angyalainak parancsot ad, és azok tenyerükön hordoznak téged, hogy meg ne üsd lábadat a kőbe.’ Jézus ezt mondta neki: ‘Viszont meg van írva: Ne kísértsd az Urat, a te Istenedet!’ Majd magával vitte az ördög egy igen magas hegyre, megmutatta neki a világ minden országát és azok minden dicsőségét, és ezt mondta neki:
‘Mindezt neked adom, ha leborulva imádsz engem.’
Ekkor így szólt hozzá Jézus: ‘Távozz tőlem, sátán, mert meg van írva: Az Urat a te Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!’ Ekkor elhagyta őt az ördög, és íme, angyalok mentek oda, és szolgáltak neki".
Kedves Kérdező!
Nem a kereszténység, vagy Isten tehet a Te boldogtalanságodról, és nem egy Sátáni beavatás eskü fogja megoldani a problémáidat !!!
Egyedül a te döntésed,hogy az embereket,élethelyzeteket hogyan kezeled,milyen döntéseket hozol.
’’Az igazság szabaddá tesz,,
Sajnálom az idiótákat, ha már a bibliából idézgetnek, akkor már én is abból idézek, megmutatva, hogy a drágalátos Jahve miket művelt az emberiséggel:
Mózes II. 32:27 És szóla nékik: Ezt mondja az Úr, Izráel Istene: Kössön mindenitek kardot az
oldalára, menjetek által és vissza a táboron, egyik kaputól a másik kapuig, és kiki ölje meg az ő
attyafiát, barátját és rokonságát.
32:28 A Lévi fiai pedig a Mózes beszéde szerint cselekedének, és elhulla azon a napon a népből
úgymint háromezer férfiú.
Ölt/öletett meg valaha Sátán valakit?
Itt minden keresztény disznóság benn van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!