Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek furcsa, ha én az...

Szerintetek furcsa, ha én az indián vallásban hiszek?

Figyelt kérdés

Nem az egészben, például sámánokban meg gonosz szellemekben nem igazán, de abban NAGYON is, hogy a Föld nem a miénk, hanem pont fordítva és egymás testvérei vagyunk, mindenki mindenkié. Az emberiség gyakorlatilag egy nagy, nagy család, csak sok ember ezt nem képes belátni, mert elvakítja őket az oktalan rasszizmus.

Szerintetek ez milyen? Furcsa ez így fiatalon, magyarként? Nem szégyen, nem gyalázom meg vele a népemet?

2014. okt. 23. 01:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Számomra nem furcsa, inkább jó értelemben különleges. Mivel szabad vallásgyakorlat van, ezért nem szégyen.
2014. okt. 24. 19:17
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
Dafuq did I just read
2014. okt. 24. 19:29
 13/18 anonim válasza:
100%

Szerintem egyaltalan nem furcsa. En is sokkal tobbre tartom ezt a vallast, mint egyes "nepszerubb" tanokat :)

18/L

2014. okt. 24. 21:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mentek a zöld pipák. :)
2014. okt. 25. 15:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség.

Én rajongok az indiánokért. Nem vagyok vallásos, de az övékében hiszek leginkább.

Nem szeretnék megsérteni senkit, de ez az ,,Isten megteremtett minket" dolgot én igazán tolerálom. 13/L

2014. nov. 2. 09:26
 16/18 Singham ***** válasza:

,,mert elvakítja őket az oktalan rasszizmus". Most nem bunkó, szemét, köcsög alak akarok lenni, de elárulom, hogy az indiánok elég rasszisták voltak. Már törzsi szinten ment náluk a rasszizmus. Nagyon ritka volt az, hogy egyáltalán szövetkeztek, stb. Nem éppen olyan békés meg természet szerető az indián, mint ahogy sokszor szeretik beállítani őket.

Azzal nincs bajom, hogy te ebbe hiszel, csak az a kérdés melyik Indián hitben? Mert sokszor még törzsenként is más volt a hitviláguk.

2014. nov. 11. 14:04
 17/18 Kini :)) ***** válasza:
Biztos lepontoztok, de amit leírtál, szerintem egy normális életfelfogás :D
2014. nov. 23. 17:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudtam hogy mások is hisznek valamilyen indián hitben, azt hittem egyedül vagyok, de nagyon jól esett hogy tudom nem vagyok egyedül! Üdv! Az istenek kísérjenek utadon bárhova is mész!
2020. júl. 30. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!