Mi a véleményetek arról, hogy keresztény létemre alkalmanként füvezek?
1. Én nem tartom annak. (alkalmi fogyasztó vagyok)
2. A Bibliában nem találtam erre utaló verseket.
3. Szerintem inkább gyógynövény mintsem drog. (Jobb mintha fájdalomcsillapítón élnék, fájós lábú vagyok)
Leszarom a biblia vagy más ostoba barbár perverz szennylap mire int, olyan emberek írták akik azt sem tudták miért kel fel a nap, vagy miért esik az eső, miért hallgatnék társadalmi intéseikre?
Különben sem szeretem, ha megmondják mit kell tennem, de legfőképp azt nem, hogy milyen mértékben vállhatok vagy egyáltalán álmodhatok többé válni, többekközt képzeletbeli gazdiknál is. Éppen ez, és csak ez, tesz emberré.
Most pedig kérem a muszlimcsecsemőcsont-őrleménnyel felütött kokszomat.
Ha így lenne, az elég aggasztó lenne, de szerencsére éppen azért írták a bibliát úgy, ahogy, hogy te beleképzelhess bármit. Minden vallásbeteg ezt teszi.
Ha valóban létezik a kedvenc diktálód, akkor vagy ő, vagy mi. És inkább ő, mint mi. Miért? Mert az, és csak az tesz emberré, hogy istenné akarsz válni. Ha nem akarsz, nem vagy ember, csak egy képzelebeli gazdi háziállata, egy darab hús.
Utolsó, soha nem leszel isten. Mindig is egy kiszolgáltatott darab hús maradsz, akárhogy erőlködsz, ugyanúgy, mint az általad lenézett keresztények.
Aki a saját istene akar lenni, az egy fogalmatlan idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!