Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy keresztény létemre alkalmanként füvezek?

Figyelt kérdés

1. Én nem tartom annak. (alkalmi fogyasztó vagyok)

2. A Bibliában nem találtam erre utaló verseket.

3. Szerintem inkább gyógynövény mintsem drog. (Jobb mintha fájdalomcsillapítón élnék, fájós lábú vagyok)

2014. okt. 15. 19:26
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mi az greenpeece ez most új nekem.
2014. okt. 15. 23:10
 12/24 anonim ***** válasza:
Szlengesen az, hogy a amikor tekersz csak fű van tisztán a cp-ben.
2014. okt. 15. 23:28
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Mér mi más lenne még benne, csak nem szarod össze dohánnyal? Mondtam én, ezek a vallásos hibbant szerencsétlenek mindent csak összepiszkítanak.
2014. okt. 15. 23:36
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Vizipipába szenteltvíz? Erre varrjál gombot.
2014. okt. 15. 23:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha bevállalod, én muszlim csecsemők csonjait őrlöm majd a péntek esti kólacsíkomba.
2014. okt. 15. 23:38
 16/24 A kérdező kommentje:
Én inkább mardok vizi bongnál. Annyira azért nem fáj a lábam. :)
2014. okt. 15. 23:48
 17/24 szp72 ***** válasza:

Azt mondják, hogy a fű önmagában kevésbé ártalmas drog, mint az alkohol, de az a legnagyobb baj vele, hogy sokszor utat nyit súlyosabb drogok felé, ezért van a tiltás és a büntetés.

Szerintem ha fájdalomcsillapítónak használod egy keményebb gyógyszer helyett, akkor nem lenne helyteleníthető, de mivel az illegális és káros fű kereskedelmet támogatod szerintem összességében helytelen.

2014. okt. 16. 09:59
 18/24 anonim ***** válasza:
A Biblia arra inti a keresztényeket, hogy tisztítsák meg magukat „a test és a szellem minden szennyétől” (2Korintusz 7:1)
2014. okt. 16. 12:19
 19/24 anonim ***** válasza:
üdv, a bibliában van egy rész, ahol pál arról beszél, hogy csak az kaphatja meg a díjjat, aki a szabályok szerint játszik. (sorry, nem ugrik be, hol található). ez az egyik. a másik: ez tényleg nincs benne a bibliában, de a magyar törvények szerint szabálytalan? az én véleményem szerin ez lelkiismereti kérdés MINDADDIG, AMIG NEM VETSZ ROSSZ FÉNYT EZZEL A TESTVÉREIDRE, VAGY AZ EGYHÁZRA. MERT AKKOR MEGBOTRÁNKOZTATHATSZ MÁSOKAT, ÉS AZ AZ IGAZÁN SÚLYOS BŰN.
2014. okt. 16. 14:50
 20/24 anonim ***** válasza:

"Szerintem inkább gyógynövény mintsem drog."

Majd ha szépen elhülyülsz tőle,akkor látod meg,hogy milyen gyógyereje van.

Ha bűnként kellene definiálni,azt mondom az,mert Istentől kaptad a tested,lelked,és ártasz neki.Persze Isten nem tiltja meg.Te döntesz.

2014. okt. 16. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!