Nem segített meg az Isten, ha lenne ezt nem hagyta volna?
Nem is tudom,hogy kezdjem. BA diplomát 4-re csináltam meg.
20 év volt ebben, és 4 lett. Mire eljutottam idáig, a családom kikészített idegileg, teljesen tönkrementem.
Amikor meg produkálni kell magamat akkor nem tudom mert egy meggyötőrt ember lettem. Amit csinálok 6-7 éves korom óta csinálom. Nem tudom feldolgozni, hoyg 4-t kaptam. Ebből sose kaptam ennyit. Mindig 5-t kaptam. Ha lenne Istnem ezt nem engedte volna, hogy a testvérem és az apám tönkre tegyen. Egy élet volt ebben !!!
Most kezdem az MA-t...
Isten nem látta, hogy mennyit küszködtem, szenvedtem mire idáig is eljutottam ? és pont a családom miatt kellett ilyen jegyet kapnom ? xanaxot szedek...annyira kikészűltem.
A jw.org-on olvashatsz ebben a temaban is.
Most pont errol van egy cikkben szo.
Szervusz
A te esetedre is igaz Salamon mondása, és megállapítása:
Prédikátor 9:11
Gondolatban visszatértem, hogy lássam a nap alatt: nem a gyorsaké a futóverseny, nem az erőseké a harc, sem a bölcseké az eledel, sem az értelmeseké a gazdagság, és a jóindulat sem azoké, akiknek ismeretük van; mert bajokkal teljes idő jön, és előre nem látható események történnek mindannyiukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!