Kinek miben segített Isten? Rövid tapasztalatokat szeretnék olvasni, nem igéket, evangéliumokat! Csak az Isteni jelenlétet!
Szervusz
Nekem abban segített, hogy értelmet adott az életemnek, ma már tudom miért érdemes élni. Megszabadított rengeteg félelemtől, és vallásos hazugságoktól. Megtanított nyyitott szemmel járni, észrevenni az életemben azokat a dolgokat, amelyek valóban értékesek, és amelyek széppé teszik a mindennapjaimat.
Tudom, miért jobb adni, mint kapni és ma már élvezem ennek minden áldását. Megtanított, és mai napig segít, hogy boldog, elégedett életet éljek.
Megtanított, hogyan támaszkodhatom rá, hogyan bízhatok benne, és arra is, hogyan fordúljak hozzá bizalommal, hogy az imáim mindig célba érejenek :)
Kedves Prokátor!
Isten, biztos nem azért teremtett, hogy öngyilkos legyél. Hisz annak mi értelme lenne? Kicsit használd az eszed!
Kedves Zitus!
Isten vagy a vallásod adott értelmet az éltednek? Nem mindegy :)
"Az életünk olyan, mint egy nyári ruha mellénye. Rövid és céltalan "
/Rejtő Jenő: A szőke ciklon
Eddig semmi bizonyítékát nem adta annak, hogy azért küldött volnnnna ide a földre, mert annak lett volna valami célja. Esetleg ha az nem volt a célja, hogy legyen valaki, akit egyesek megrugdoshatnak. De amúgy semmi célt nem látokkkk az életemben. Teljesen felesleges az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!