A Bibliában hol említik pontosan?
Ilyen igét éppen nem ismerek, sőt inkább az ellenkezőjét. 1.Kor.6.1-8.
Olvasd el. A 6. vers épp egy csodálkozás, hogy magukat kereszténynek valló emberek képesek hitetlenek előtt törvénykezni?
Talán a Mt 18,15-17
"Ha testvéred megbántott, menj, és figyelmeztesd négyszemközt. Ha hallgat rád, megnyered testvéredet. Ha nem hallgat rád, vigyél magaddal egy vagy két másik embert, hogy két vagy három tanú bizonyítsa a dolgot. Ha ezekre sem hallgat, jelentsd az egyháznak. Ha az egyházra sem hallgat, vedd úgy, mintha pogány volna vagy vámos."
Nem tudom, hogy erre gondoltál e?
5Móz 19,15
Ne álljon elő egy tanú senki ellen semmiféle hamisság és semmiféle bűn miatt; akármilyen bűnben bűnös valaki, két tanú szavára vagy három tanú szavára álljon a dolog.
igen én is ezt néztem a
a Mt 18,15-17 , d nekem a mediálás törénetéphez a konfliktusmegoldáshoz kellene és ez pont nem az...haenm hogy ne bocsásson meg, haenm tekintse pogányka a vétkezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!