Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Bibliában hol említik pontosan?

A Bibliában hol említik pontosan?

Figyelt kérdés
"vitás helyzetekben kívülálló bevonása szükséges"ezt keresem, ezt a gondolatot.Dolgozathoz kell, és nem tudom, h pontosan hol van.Segítsetek, légyszíves.

#Biblia #mediálás
2014. okt. 11. 07:10
 1/4 yuda ***** válasza:

Ilyen igét éppen nem ismerek, sőt inkább az ellenkezőjét. 1.Kor.6.1-8.

Olvasd el. A 6. vers épp egy csodálkozás, hogy magukat kereszténynek valló emberek képesek hitetlenek előtt törvénykezni?

2014. okt. 11. 07:53
 2/4 szp72 ***** válasza:

Talán a Mt 18,15-17

"Ha testvéred megbántott, menj, és figyelmeztesd négyszemközt. Ha hallgat rád, megnyered testvéredet. Ha nem hallgat rád, vigyél magaddal egy vagy két másik embert, hogy két vagy három tanú bizonyítsa a dolgot. Ha ezekre sem hallgat, jelentsd az egyháznak. Ha az egyházra sem hallgat, vedd úgy, mintha pogány volna vagy vámos."

2014. okt. 11. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy erre gondoltál e?

5Móz 19,15

Ne álljon elő egy tanú senki ellen semmiféle hamisság és semmiféle bűn miatt; akármilyen bűnben bűnös valaki, két tanú szavára vagy három tanú szavára álljon a dolog.

2014. okt. 11. 09:47
 4/4 A kérdező kommentje:

igen én is ezt néztem a

a Mt 18,15-17 , d nekem a mediálás törénetéphez a konfliktusmegoldáshoz kellene és ez pont nem az...haenm hogy ne bocsásson meg, haenm tekintse pogányka a vétkezőt.

2014. okt. 13. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!