Miért gondolják azt a keresztények, hogy a tibeti buddhisták démonokat szólítanak a mantráikkal? Van egyáltalán bármi alapja?
Igazuk van.
Láttál/hallottál/éreztél már démont? nem ? én igen. Bizonyítsd be nekem ennyi erővel h nem így van.Egyébként, nem csak a tibeti mantra, hanem SEMMI ilyesmi nem Istentől van. Azok a keresztények, akik hiszik, hogy a biblia Isten szava, azok azt gondolják igen amit kérdezel (de tudjuk, hogy nem azzal a szándékkal mantráznak, h démonokat szólongassanak) Biztos vannak olyan keresztények, akik ezt nagyon gázul adják elő.
Viszont szerintem meg az téged ne zavarjon, hogy a keresztények mit gondolnak, mert ahogy rád is, rájuk is érvényes az, hogy szabad akaratuk van, abban hisznek és azt gondolnak amit akarnak.
Elég egyszerű a válasz. Van a Bibliában egy mondat, ami különösen jól megfogalmazza ezt a kérdést:
Csak egyetlen Isten van és csak egyetlen közvetítő Isten és az emberek között: az emberré lett Krisztus Jézus (1Tim 2:5)
Innen logikusan következik, hogyha nem Jézuson keresztűl szólítod meg Istent, akkor aki válaszolni fog az nem Isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!