Egy iden megváltoról tett vatikáni nyilatkozat kirobbanthat egy vallási háborút?
2014. okt. 1. 19:18
1/4 anonim válasza:
Ezt senki nem fogja komolyan venni.
2/4 nagylzs válasza:
Nyilván nem komoly dolgot (blogspot most komolyan???) de érdekes a gondolkodás módja amit közvetít. A szövegezése szerint az idegenek csakis "gonosz beavatkozók" vagy "barátságos űrtestvérek" lehetnek. Na persze az ilyen kisarkított kétértékű gondolkodással könnyebb reakciót kiváltani azokból akik érzelmi stimulációra vágynak. :-)
3/4 János114 válasza:
Oszinten megbantam azt a 3 percet mialatt ezt a cikket olvastam, groteszk volt es gyerekes,
Ha netan felteteleznenk h vannak idegenek akkor is ugyanolyan marhasag marad :)
kerdezo. nezz korul a vilagunkban szerintem nincs szukseg ufokra h haboru legyen
4/4 KZitus válasza:
Szervusz
Igaza van a fölöttem válaszolónak, nézz szét kell-e ahhoz valami nyilatkozat, vagy ufo, hogy vallásháború legyen? Számold össze, jelenleg hány ilyen folyik? :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!