Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy iden megváltoról tett...

Egy iden megváltoról tett vatikáni nyilatkozat kirobbanthat egy vallási háborút?

Figyelt kérdés

[link]

he ?

2014. okt. 1. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem fogja komolyan venni.
2014. okt. 1. 19:21
 2/4 nagylzs ***** válasza:
Nyilván nem komoly dolgot (blogspot most komolyan???) de érdekes a gondolkodás módja amit közvetít. A szövegezése szerint az idegenek csakis "gonosz beavatkozók" vagy "barátságos űrtestvérek" lehetnek. Na persze az ilyen kisarkított kétértékű gondolkodással könnyebb reakciót kiváltani azokból akik érzelmi stimulációra vágynak. :-)
2014. okt. 1. 20:02
 3/4 János114 ***** válasza:

Oszinten megbantam azt a 3 percet mialatt ezt a cikket olvastam, groteszk volt es gyerekes,

Ha netan felteteleznenk h vannak idegenek akkor is ugyanolyan marhasag marad :)

kerdezo. nezz korul a vilagunkban szerintem nincs szukseg ufokra h haboru legyen

2014. okt. 2. 13:51
 4/4 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Igaza van a fölöttem válaszolónak, nézz szét kell-e ahhoz valami nyilatkozat, vagy ufo, hogy vallásháború legyen? Számold össze, jelenleg hány ilyen folyik? :-(

2014. okt. 3. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!