Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Közjegyző előtt tett nyilatkoz...

Közjegyző előtt tett nyilatkozatnak külön háztartásról mennyi a díja és hogy kellene intézni?

Figyelt kérdés
Főiskolai támogatáshoz kell közjegyző előtt nyilatkoznia lányomnak arról, hogy a címünkre bejelentetett nagyszülő nem él velünk közös háztartásban. Hogyan kell ezt lebonyolítani és mennyi egy ilyen nyilatkozat díja?

#háztartás #közjegyzői nyilatkozat #főiskolai támogatás
2012. szept. 25. 10:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez úgy zajlik, hogy elmenetek a közjegyzőhöz, és a nagyszülő büntetőjogi felelősségének tudatában kijelenti, hogy nem az adott háztartásban él, és ezt a közjegyző közokiratba foglalja. Ennek az illetékét nem tudom.

Ugyanakkor én azt is tudom javasolni, hogy először próbáld meg az adott önkormányzat jegyzőjének az igazolását csatolni az egy háztartásban élő személyekről, mert jó ár felsőoktatási intézmény (az ELTE-ÁJK például) elfogadja. Annak nincsen költségvonzata.

2012. okt. 10. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!