Miért nem hiszik sokan, hogy Isten megvalósítja a földre vonatkozó eredeti szándékát?
Valaki elhiszi ezt?
Ézsaiás 46:9–10
Emlékezzetek az elsőkre a régmúlttól fogva, hogy én vagyok az isteni Fenség, és nincs más Isten, sem senki hozzám hasonló; aki kezdettől fogva megmondom a véget, és régtől fogva azokat, amiket még nem vittek véghez; aki azt mondom: »Elhatározásom megáll, és megteszem mindazt, ami kedvemre van«;
Kedves Sceptic
Mire alapozod azt az elképzelésedet, hogy csak 144 ezer ember marad életben?
A Jelenések 7:9-12 verseiről mi a véleményed?
Kedves Ozmium
Különféle dolgok lehangolhatják az embert, akár az egészségögyi állapot(ismerem), akár mások, de attól még a tény tény marad: érted is meghalt Krisztus, hogy ha akarod ezt hasznodra fordíthasd. De persze senkit sem kényszerít ez semmire. Sem tégedet, sem engemet. Tudod, szabad akarat.
Nem tudom mennyire vagy vallásos, azért gondold át alaaposan, miért döntött így úgy Jézus, mint az Atyja így az érdekedben is? Hidd el megéri.
Amit a megváltozott testedről írtál, nem egészen értem, de a Biblia elég infornációt ír arról, milyen lesz, amikor "egy ember sem mondja, beteg vagyok". Nem ésszerű azt gondolni, hogy ragaszkodnál a betegségedhez. De lehet, hogy csak félreértettelek. Ha így van, elnézésedet kérem:-)
Vidámabb napot, napokat kívánok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!