Teozófiáról mi a véleményed? Kérlek csak akkor írj ha nem vagy vallásos!
Lehet kicsit OFF:
Az utcánkban volt egy baleset, egy középsuli előtt a srácok a járdán beszélgettek ,majd egy autó közéjük vágódott.Az egyik srácot nekinyomta az iskola kerítésének,ezért a kórházba az egyik lábát amputálni kellett.Na a szülők erősen vallásosak,és ezt úgy állították be hogy isten akarata ezért el kell fogadni.
Na nekem ez ledobta a szíjat rendesen,hogy lehetne ezt elfogadni? Ennyit a vallásról.....
Kár, hogy mégiscsak olyanok írnak, akik nem ismerik a teozófiát. Én sem ismerem eléggé, de amit tudok róla, az szimpatikus és nem találok "fogást rajta".
Teozófiai szempontból (amennyire én meg tudom ítélni) az említett amputációs baleset valóban nem a véletlen műve. A sérült fiú lelke (magasabb tudata) beleegyezett abba, hogy egy ilyen életút mellett tapasztalja meg a szenvedést, a korlátozott életlehetőségeket, stb. Hogy ennek mi a pontos oka, célja azt csak kevesen tudják, de az a lényeg, hogy VAN értelme.
szerintem kicsit erőltetett dolog, vannak, akik mindenáron össze akarják egyeztetni, ki akarják békíteni a vallást a tudománnyal, de ez többezer év alatt nem sikerült, biztos nem véletlenül...
nem vallásos 21/L
"12:14"
Az a baj, hogy ÁLTUDOMÁNNYAL vegyítik, nem tudománnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!