Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tudnám elnyerni a...

Hogyan tudnám elnyerni a bizalmát egy vallásos férfinek?

Figyelt kérdés
Mélyen keresztény és mindig azt érzem rajta, hogy nem bízik senkiben.Ha el is beszélgetünk 1x-1x már személyesebb dolgokról is legközelebb megint távolságtartó.Szinte nem is mer rám nézni, én meg egyre tanácstalanabb vagyok, hogy miért nem kezdeményez.
2011. nov. 2. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit akarsz tőle? Biztos hogy csak a bizalmát akarod elnyerni? Nem valami mást?
2011. nov. 2. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért akarod bárki bizalmát elnyerni? Ha kapcsolatot forgatsz a fejedben, jó ha átgondolod. Különböző világkép nagyon ritkán eredményez tartós boldogságot....
2011. nov. 2. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
kezdeményezz te hátha megjön az önbizalma
2011. nov. 2. 20:24
 4/10 A kérdező kommentje:

szimpatikus úgyhogy többet is akarnék tőle, de ha már a kölcsönös bizlomig és közvetlenségig sem jutunk el úgy elég nehéz..

próbáltam finoman kezdeményezni de nem sok sikerrel jártam.

2011. nov. 2. 20:28
 5/10 bánomisén ***** válasza:
Szerintem hagyd békén, csak zavarba hozod. Ha ő is akarna tőled valamit, annyira nem lenne vallásos, hogy ne kezdeményezne, vagy a te próbálkozásodra ne reagálna. Nem reagált, tehát nem akar semmit. Ne nyúzd szegényt.
2011. nov. 2. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
"Mélyen keresztény és mindig azt érzem rajta, hogy nem bízik senkiben' - Nem érzed az ellentmondást?
2011. nov. 2. 20:34
 7/10 A kérdező kommentje:
nem mert sok mélyen vallásos ember zárkózott
2011. nov. 2. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá van e felesége ha nincsen akkor kérdezd meg milyen feleséget szeretne hívőt/nemhívőt.
2011. nov. 3. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Na, mégis milyet akarhat? Egy mélyen vallásos / hívő ember normális esetben hasonlóan gondolkodó (vallásos / hívő) házastársat akar.

Eltérő világnézetből, gondolkodásmódból csak a problémák lesznek; azokat meg nem sok házasság éli túl.

2011. nov. 3. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azért zárkózott, mert mélyen vallásos, ennek más oka lehet. Próbálj vele arról az értékekről beszélni, amit te is fontosnak tartasz, szerintem ez segít majd megnyitni őt. A mélyen vallásos férfiak általában értékes nőket keresnek, ha látja, hogy te is az vagy, szerintem sokat tudtok majd beszélgetni. :D Szurkolok! :D
2011. nov. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!