Mi történik a mennyországban? Mire jó, hogy ott vagyok ( tegyük fel) idők végezetéig?
Nem az a kérdés, hogy én miben hiszek, hanem az, hogy te melyik bolygóról jöttél?
Látom egyetlen kérdésemre sem tudtál érdemlegesen válaszolni, inkább össze vissza beszélsz ami az eszedbe jut.
Részemről a vitát lezárom, mert hiába próbálom a beszélgetést a logika irányába, ok okozati összefüggések felé terelni úgy, hogy már egy ovodás is megértené, sajnos vannak olyan korlátolt emberek akik ezt egyszerűen képtelenek felfogni. Persze tudomásul veszem, hogy a jehova tanui közt ilyen és ehhez hasonló összefüggéstelen beszélgetések mindennaposak, én viszont szeretnék ettől elhatárolódni. Egyszerűen irritál a butaság és a mellé beszélés.
A vitát - részedről - még nem kezdtük el, mivel kiderült, hogy nálad nem tiszták a kezdeti feltételek.
Akkor mire építed az ok-okozatot? A semmire?
Ha ezek után még mindig nem tudod megmondani, hogy mik a kezdeti feltételeid - akkor igazad van: ne is kezdjünk vitába.
… Sok bölcs válasz után egy idevágó vicc – üdítőnek -.
A mennyország lihegőjében vár bebocsájtást Orbán Viktor, Vona Gábor, és Gyurcsány Ferenc.
Szent Péter egyenként szólítja őket az úr elé. Aki az urat felismeri, örök boldogságot nyer, a mennyekben. Aki nem, aláhull a pokolba,hol Belzebub lesz a személyi edzője. Először Orbán Viktort szólítják a fényességes terembe. És kérdé az úr: Ki vagyok én fiam? Te vagy az úristen – mondá Viktor. Az ég nagyjai bólogatnak. Négy igenes válasz. Nyílik a mennyek kapuja.
Vona Gábor –hallik. A kérdés ugyanaz. A válasz: Az Isten vagy! Harsonák harsannak. Angyalkák kísérik Gábort a végtelen boldogság csodás palotájába.
Gyurcsány Ferenc ! Kiáltja az égi kulcs őrzője .Ki vagyok én? Kérdi az aranyos trónuson ülő magasságos. Azt nem tudom te ki vagy,de hogy a helyemen ülsz az biztos ! Vágja ki magabiztosan Gyurcsány.
En inkabb segitek satan nagyurnak elpusztitani a mennyt es az osszes korcs keresztenyt mar bocccs..felteve ha satan meltonak talal ra
AVE SATANAS!
Nem volt türelmem végigolvasni minden kommentet. Inkább leírom amit én erről gondolok.
Előzetesen viszont megkérem hittérítő barátainkat, hogy hanyagoljanak. Én se írom elő nekik miben higyjenek és nem igérek nekik örök kárhozatot, ha nem térnek meg az én vallásomra, bármi legyen is az.
Nos a lényeg annyi, hogy baromira nem tudja senki, mi van odaát, ugyanis nem igazán van senki aki odaátról valaha is visszajött, hogy elmondhassa, pontosan mi is történik ott, ha van egyáltalán valami a halál után, amit a szó emberi értelmében életnek, vagy tudatos létnek lehet nevezni.
Egy viszont biztos, amikor valaki meghal akkor a szó biológiai értelmében hal meg csak és kizárólag. Tehát a testét alkotó fizikai elemek között abban a formában ami őt alkotta megszünnek csoportot alkotni és valószínűleg soha az ember számára értelmezhető jövőben nem fognak mégegyszer ugyanúgy, ugyanolyan formában összeállni egy anyaghalmazzá. Az örökléte viszont adott minden elemi alkotórészunknek, legalábbis valamilyen formában amennyiben maga az általunk ismert és ismeretlen univerzum örök és végtelen.
Egy szó mint száz senki nem tudja mi van a halál után. Vannak akik klinikai halál állapotából visszatérve láttak ezt azt, de mivel ők biológiai értelemben koránt sem voltak halottak, csak a testuk nem tünt élőnek, ezért könnyen lehet, hogy teljesen mást éltek át, mint az aki meghal, ha egyáltán a halál beáltakor vagy utána bármit is megél az ember vagy bármilyen élőlény, amit tudatosan érzékelhet bárki és bármi.
Zárásképp visszautalnék arra amit előljáróban írtam. Én abban hiszek amit leírtam. Ha valaki másban hisz ám tegye, tiszteletben fogom tartani, mert mindenki abban hisz és úgy amiben és ahogyan szeretne, de tartsa tiszteletben azt, hogy nem biztos az, hogy másis abban és úg hisz ahogy ő.
Kedves kerdezo.
Nem azert irtam,hogy megiteljelek te hol leszel,hanem azert irtam azt,hogy te nem leszel a menyorszagban,mert oda csak a felkentek kerulhetnek akiket Isten elhivott.
Mivel te nem tudod mirol van szo,ezert nem valoszinu ,hogy oda tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!