Szerintetek P! nk-kel találkozni fogunk a mennyországban? Vagy bármilyen más hírességgel.
Nem tudom. Egyrész azért, mert a halál utánról csak elmúlást látunk, másrészt nem nekem kell megítélni.
De a zenéje jó.
Kedvenceim, amiket ismerek:
http://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M
Hű ez a kérdés nagyon gáz...
Amúgy hírességek általában gazdagok, a gazdagnak meg nehezebb bejutni a mennyországba, mint a tevének átmenni a tű fokán, szóval sanszos, hogy P!nk szopóágra kerül. :D
:D
Hopp, ez az előbb lemaradt egy szám.
Pedig X-faktorból ismertem meg.
De akkor bemásolom a másik lánnyal, mert neki több esélye van (és a feldolgozás jobban bejön):
A kérdésedből, az cseng ki, hogy Te biztos vagy abban, hogy a mennyben leszel, hiszen ugy tetted fel a kérdést, hogy fogunk e találkozni?
A biblia mindenre megadja a választ.
Egyrészt valóban vannak olyan személyek akik a menybe kerülnek. De ezek a személyek akik felmennek, feladatuk lesz számukra. És a Biblia ir a feltámadás reménységéről itt a földön.
Én személy szerint abban bizom, hogy itt a földön fogok élni, persze ez feltételekhez van kötve.
Abban az egyben viszont biztos vagyok, hogy a hírességek nem fognak a menybe jutni. Mivel nem ugy élik az életüket, ahogyan azt Isten elvárja tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!