Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a magyarországi...

Mit gondoltok a magyarországi Iszlám vallásgyakorlókról? Miben különbözik ez a vallás például a keresztény egyházakétól? (többi lent! )

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az iszlám vallásról? A Magyar Iszlám Közösséget ismeri valaki? Nekem csak a terrorcselekmények jutnak eszembe róla..., de tudom, hogy több ága is van. Erről a magyarországi közösségről csak jót olvastam eddig.

2014. aug. 29. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A Közösséget ismertem meg előbb és akkor még fogalmam nem volt különféle irányzatokról,szektákról az iszlámon belül.Olyan értelemben nem is érdekelt,hogy a kereszténységben azt tapasztaltam,hogyX vagy Y gyülekezet szerint rajtuk kívül mindenki más eretnek és szektás,tehát nem különösebben érdekelt a dolog.
2014. szept. 1. 17:14
 12/12 A kérdező kommentje:
@11 -- oksi, minden tiszta :) még egyzser bocsánat akkor!
2014. szept. 2. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!