A zsidók, farizeusok megbotránkotak Jézuson mikor Istennel egyenlővé tette magát üldözték . Most akkor akik tagadják Jézus Istenségét, hogyan szolgálhatják?
Lucifer-666!!
Felsoroltam egy csomó igét ami Jézus Istenségét bizonyítja és ezt tudod hozzá fűzni? Hát ez szánalmas!
Az üdvözség nem abban van,hogy kit imádsz hanem JÉZUS Nevében van.
János 14:8. Monda néki Filep: Uram, mutasd meg nékünk az Atyát, és elég nékünk!
9. Monda néki Jézus: Annyi idő óta veletek vagyok, és még sem ismertél meg engem, Filep? a ki engem látott, látta az Atyát; mimódon mondod azért te: Mutasd meg nékünk az Atyát?
10. Nem hiszed-é, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van? A beszédeket, a melyeket én mondok néktek, nem magamtól mondom; hanem az Atya, a ki én bennem lakik, ő cselekszi e dolgokat.
11. Higyjetek nékem, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van; ha pedig nem, magokért a cselekedetekért higyjetek nékem.
Nem veszitek észre ez a teológia amit ti vallotok kizárja Jézust.Ahogy a zsidók is megvetették ti sem vagytok külömnbe.
Ha nem Jézus nevében lenne az Üdvözség és nem lenne Istennel egyenlő akkor Jézus ezt mondta volna és nem ezt.
11. Higyjetek nékem, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van; ha pedig nem, magokért a cselekedetekért higyjetek nékem.
Higyetek nekem ki mondhat ilyet ha nem Isten ?Ember mondhat ilyet, higytek nekem?
A kérdező kommentje:
Lucifer-666!!
Felsoroltam egy csomó igét ami Jézus Istenségét bizonyítja és ezt tudod hozzá fűzni? Hát ez szánalmas!
------------------
Kedves kérdezö, Jézus hatalmas, ezt senki sem vonja kétségbe. Elolvastad kérlek a Zsoltárokat, amit idéztem?
Lennél szíves megírni, hogy érted ezt Te? Fontos a kérdésed megválaszolásához .... igazán
Nézd Jézus Krisztus mindjárt az Atyja után a leghatalmasabb Lény a világmindenségben
De még sem egyenlö Atyjával, úgy mint a fiú gyermek sohasem olvad bele az apukájába
Söt hogy magyarázod meg azt hogy Jézus Krisztus sok dolgot nem tudott?
Ésaiás próféta könyve 9. rész
6. Mert egy gyermek születik nékünk, fiú adatik nékünk, és az uralom az ő vállán lészen, és hívják nevét: csodálatosnak, tanácsosnak, erős ISTENNEK, örökkévalóság atyjának, békesség fejedelmének!
7. Uralma növekedésének és békéjének nem lesz vége a Dávid trónján és királysága felett, hogy fölemelje és megerősítse azt jogosság és igazság által mostantól mindörökké. A seregek Urának buzgó szerelme mívelendi ezt!
Ha nem hiszel az igének mint mint "pl az Ézsaiás könyvének vagy JÉZUSNAK Emmánuelnek :velünk az Isten."Akkor miért hinnél nekem ?Majd megálsz az Ítéletnapon te is .
Kedves Kérdező!
Te tudod a legjobban .csak a Szent Szellem tudja az írott igét,bibliát,megértetni az emberekkel.Akiben nem Krisztus Szelleme van,teljesen más következtetésre fog jutni,legyen az bármilyen vallású,vagy teológiailag képzett.Nagyon sokat beszélgettem én is a tanúkkal,de fel sem fogják azt amit Jehova az írásokban közölni szeretne a bűnös emberrel.
Akik nem fogadják el az igazságot ,Isten meg engedi,hogy a hazugságban higgyenek.Szerintem ez a hitetlenség miatt itélet rajtuk,mármint a "Jehova Tanú"in,és egyéb vallásos személyeken.
Ezen áll vagy bukik a Királyságba való bemenetel,hogy Jézus örökké való Isten, vagy csak egy ember???!!A Sátán ezt jól tudja .ezért kavarja ,keveri a bibliai részeket a "tanúk" vesztére.
De ne add fel!!! Az evangélium nekik is szól.
Ha csak egy "tanú"is megtér,vagy felébred ,már megérte!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!