Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves, kevésbé kedves hívek....

Kedves, kevésbé kedves hívek. Most ez hogyan is van?

Figyelt kérdés
A Biblia szerint ugye az első emberpár Ádám és Éva. Telst az idő lett sok ember, majd az özönvíz. Ott megmaradt Noé ill a felesége, a gyerekeik és a feleségeik. Nahmost ők egy családbeliek. Mindenki mást elveszejtett az úr. De akkor hogyanis népesült be a föld? Sokan mondták, hogy Ádámék csak az elsők voltak, voltak más párok is, így nem anya fia nemzett gyereket stb... De Noénál csakis ők maradtak meg. Itt unokatesóknak kellett szaporodni (a Noé gyerekeik gyerekei egymással vagy esetleg a Noé valamelyik gyerekével) itt nem említ a könyv más embereket. Valóban így, innen állt fel az emberiség? Igazából ők lennének az alap? Vagy nem hallt meg mindenki? Hogyan látod te ezt? Komoly válaszokat szeretnék, trollok kíméljétek a billentyűzetet. :-)

2014. aug. 20. 07:17
1 2
 11/13 openyoureye ***** válasza:

- Az idézet nem tőlem való, hanem ha megnézed a linket megtalálod ott, nem véletlenül tettem idézőjelbe.

És hogy miért?

A linken elolvashatod :)

"Azonban, ha mindenkinél ugyanúgy romlottak el a dolgok (mindenkinek ugyanaz volt a hibája minden egyes génjéban, ami persze teljesen valószínűtlen), akkor megint csak nincs értelme vérfertőzésről beszélni."

- Nem érted miről beszélek. Hogy alakulhatott ki egyáltalán olyan hogy vérfertőzés vagy gén romlás? Minek hatására és ha már Noénál is kialakult, akkor ők hogy népesítették be a Földet?

A többi kérdésemre meg egyszerűen nem válaszoltál annak ellenére, hogy külön felhívtam a figyelmed! Talán nehezedre esik? Nem az óvodában vagyunk, válaszolj a kérdésekre vagy maradj csendben ha nem tudsz. Ne próbáld az ember szavait kiforgatni.

2014. aug. 22. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg légy szíves másképp, mert én így értettem a kérdéseidet.

Génromlás pedig mindig is volt és van is - a fejlettebb lények sejtjeiben már rengeteg mechanizmus működik azért, hogy ezt kiküszöbölje vagy kijavítsa - de persze egyik sem tévedhetetlen.

Átlagosan a szüleidhez képest neked is van kb. 18 mutációd.

2014. aug. 22. 18:26
 13/13 anonim válasza:
Tudom hogy régi kérdés de a Bibliai képeket nem szabad szó szerint venni. Ez egyszerűen​ nem így történt. Ősrobbanás, evolúció. Persze mindez Isten tervének megfelelően.
2017. jún. 26. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!