Kedves, kevésbé kedves hívek. Most ez hogyan is van?
- Az idézet nem tőlem való, hanem ha megnézed a linket megtalálod ott, nem véletlenül tettem idézőjelbe.
És hogy miért?
A linken elolvashatod :)
"Azonban, ha mindenkinél ugyanúgy romlottak el a dolgok (mindenkinek ugyanaz volt a hibája minden egyes génjéban, ami persze teljesen valószínűtlen), akkor megint csak nincs értelme vérfertőzésről beszélni."
- Nem érted miről beszélek. Hogy alakulhatott ki egyáltalán olyan hogy vérfertőzés vagy gén romlás? Minek hatására és ha már Noénál is kialakult, akkor ők hogy népesítették be a Földet?
A többi kérdésemre meg egyszerűen nem válaszoltál annak ellenére, hogy külön felhívtam a figyelmed! Talán nehezedre esik? Nem az óvodában vagyunk, válaszolj a kérdésekre vagy maradj csendben ha nem tudsz. Ne próbáld az ember szavait kiforgatni.
Kérdezd meg légy szíves másképp, mert én így értettem a kérdéseidet.
Génromlás pedig mindig is volt és van is - a fejlettebb lények sejtjeiben már rengeteg mechanizmus működik azért, hogy ezt kiküszöbölje vagy kijavítsa - de persze egyik sem tévedhetetlen.
Átlagosan a szüleidhez képest neked is van kb. 18 mutációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!