Vannak itt VOLT Jehova Tanúi? Ha igen, te mikor/hogyan jöttél el onnan? Visszamennél, ha tehetnéd?
Nem csak ők szó szerint betartják amit a Biblia ír!
Ha nem tudnád Isten előtt utálatos dolog a férfiakkal háló férfiak!
Ez egyértelműen le van írva a Bibliában!
A reformátusok melyik Bibliát olvassák ??
Utolsó: nem osztottam neked lapot... A kérdező válaszára válaszoltam, nem úgy, mint te, aki idejössz és - szokásotokhoz híven - beleütöd az orrod más dolgába, bíráskodsz az embertársa(i)d felett és hozzászólsz valamihez, amihez semmi közöd!
Itt a gyakorin úgy működnek a dolgok, hogy ha rád (is) vonatkozik a fenti kérdés, akkor idekaparsz valami konstruktívat, ha pedig nem, akkor bekussolsz és visszatakarodsz az Őrtornyod mögé színezgetni! :)
UI: Nem beszélve arról, hogy neked elvileg meg van tiltva, hogy hozzám szólj, amiért otthagytam a szektátokat; úgyhogy holnap nyomás a vénekhez, mert ez gyenge szellemi állapotra utal! :)
> Nem csak ők szó szerint betartják amit a Biblia ír!
A bibliában szavak és mondatok vannak. Jelentést az ember ad neki amikor értelmezi. Sokféle módon lehet értelmezni. Ezért a "szó szerinti betartás" lehetetlen. Betartani nem lehet szintaktikusan, csak szemantikusan.
> Ha nem tudnád Isten előtt utálatos dolog a férfiakkal háló férfiak!
Ha van Isten, akkor egész biztosan nem utál senkit. Az utálat, a gyűlölet a szeretet ellentéte. Ha valaki hibázik, Isten akkor is szeretettel tekint rá. Ez persze csak az én véleményem. Lehet hogy a te Isten képed olyan, amibe belefér a bosszúállás, a gyűlölködés.
> Ez egyértelműen le van írva a Bibliában!
A bibliában szinte semmi nem egyértelmű.
> A reformátusok melyik Bibliát olvassák ??
Hát látod, ez a legkevésbé sem számít. A nagy különbségek az értelmezésben vannak, nem a puszta szavakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!