Romai katolikusok ezt hogy kezelik?
Figyelt kérdés
Én romai katolikus vagyok, és legjobb baratnom pedig hit gyulekezetes. mindketten eleg komolyan gondoljuk a vallasunkat.. amugy 14 évesek vagyunk.. és o azt mondja h szerinte a katolikus vallas fura, o sohasem lenne az. viszont egy csomoszor hivott már, hogy egyszer menjek el a gyulijukbe, mert hogy az csak beszelgetes, és ok katolikusokat, meg mindenkit szivesen fogadnak. de nem tudom, hogy a katolikus vallasnak mi a velemenye a hit gyulekezetrol? én biztos hogy katolikus maradok, de ha egy evben egyszer mondjuk elkiserem a bnomet, akkor az bun? vagy mi a velemenye errol a katolikus vallasnak? elore iss koszonom2014. aug. 3. 11:04
1/29 anonim válasza:
Ne legyél gyülis! Csak a pénzről szól... A H.gy. egy álcázott szekta.. Higgy nekem!
2/29 anonim válasza:
ne engedd, hogy mások befolyásoljanak! ez igaz mind a két oldalra! Menj el nyugodtan és okulj, tanulj belőle! Ha ott erősködnek, akkor nem mész többet, ha meg a nagy római katolikusok mondják, hogy ez bűn akkor rájuk sem kell hallgatni! Legyél nyitott a világra és tágítsd az elméd! Nincs vesztenivalód! (én személy szerint minden vallású embert elküldenék más vallás egy egy tanítására)
4/29 anonim válasza:
Ha választanom kéne, akkor inkább gyülis lennék, mint bálványimádó katolikus.
5/29 anonim válasza:
Bálványimádó katolikus, mert akkor a hitgyüli mi? Németh Sanyika a "király" klub hahahaha
6/29 anonim válasza:
Én meg inkább leszek "bálványimádó" katolikus, mint agymosott hitgyülis :)
Elég megnézni az összejöveteleiket: rángatóznak, ordibálnak, halandzsáznak, és erre rámondják, hogy a Szent Szellem hatására..Igen, persze. Ugye azt tudjátok, hogy sokszor mindenféle gázokat szivárogtatnak a terembe, hogy hozzásegítsenek a Szent Szellem erejéhez :) De akinek ez kell..
7/29 anonim válasza:
Szia!
Remélem, ismered a Római Katolikus vallás hangulatát, szertartásait, szokásait.
Írd be ezeket a YouTube-on, hogy:
Hit gyülekezete
Vidám vasárnap
Így lehet egy képed arról, hogy ott milyen stílusú dalok hangzanak el és milyen hangulatot idéznek elő.
Természetesen a lényeg: a tanítás!
Egy Római Katolikus
8/29 anonim válasza:
Én is katolikus vagyok, de nincs hitgyülis barátom. Egyébként ha érdekel, akkor megnézheted TV-ben is, az ATV-n van "Vidám vasárnap" minden héten. (Én is volt, hogy belenéztem, de 15 percnél tovább nem bírom..) Katolikus vallás szerint egyébként, ha csak elmész, mint érdeklődő az nem bűn.
9/29 A kérdező kommentje:
a bnom is azt mondja h a katolikusok balvanyimadok, mert hogy szuz mariat is imadjak.... de kozbe latom a baratnomon, hogy jo hatassal van ra a gyuli... de apukam pedig utalja a gyuliseket, es ezert nem jon ki a bnommel sem.. ezert tok rossz, én vok a két tuz kozott, de erdeklodo katolikuskent elmegyek majd egyszer...
2014. aug. 3. 12:55
10/29 anonim válasza:
Nem értem, miért hiszi mindenki azt, hogy a katolikusok imádják Máriát. Attól, hogy megkérik, hogy imádkozzon értünk, még miért imádnánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!